HAVE A BIG BROTHER BREAK

GoldenticketDe candybar Kitkat heeft enorm gescoord met een Big Brother actie in Engeland. In 100 verpakkingen zat een golden ticket. Met dit ticket maak je een grote kans om als deelnemer aan Big Brother 7 te worden toegevoegd. Een van de gelukkige vinders heeft
….                                          

zijn ticket op E-Bay gezet. Al bijna 10.000 euro werd er voor geboden. Maar E-Bay verwijderde de advertentie. Het ticket mag verkocht worden al je nog niet hebt geregistreerd. Maar E-Bay wil een pre-approved veiling. Er zijn nu nog 99 Golden Tickets in verpakkingen te vinden die sinds donderdag in de winkels leggen. De kranten The Sun en The Daily Start hebben al aangegeven flink te willen betalen voor degene die het ticket aan hen verstrekt. Kitkat had zich geen betere actie kunnen voorstellen met zoveel publiciteit.

Advertisements

3 thoughts on “HAVE A BIG BROTHER BREAK

  1. Leuke actie, al wordt er veel misbruik mee gemaakt, dat zie je dus nu al. Die kranten willen natuurlijk zo’n ticket hebben, dan kunnen ze zelf iemand selecteren om dat huis in te laten gaan.

    Reply
  2. Dat doen ze goed daar. Zoiezo vind ik Big Brother UK een voorbeeld zoals het in Nederland moet gaan. Er zitten weer bizarre types in het huis, wordt weer een leuke reeks daar.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s