GRIJSAARD WINT IDOLS VS

Topidolhicks De grijsharige Taylor Hicks is winnaar geworden van de vijfde American Idol-reeks. De zanger was tijdens de audities door een jurylid nog verteld dat hij ‘te grijs’ zou zijn om ooit een Idol te worden. De televisiekijkers besloten echter anders, en stemden massaal op de man die opviel door een rauw stemgeluid en wilde dansgebaren. Overigens is de zanger uit de staat Alabama nog maar 29 jaar oud. Desondanks is hij…

de oudste winnaar van de vijf reeksen die het programma in de Verenigde Staten gehad heeft. "Amerika bedankt! Dit is de American Dream", riep Hicks uit toen zijn winst bekend werd gemaakt. In de finale had hij de 22-jarige Katharine McPhee, door de jury bestempeld als het grootste vocale talent in de Idol-geschiedenis, verslagen. Hicks, die al jaren weinig succesvol aan de weg timmerde in de muziek, wint een platencontract en zal binnen enkele dagen zijn eerste single uitbrengen (Fok).

Advertisements

2 thoughts on “GRIJSAARD WINT IDOLS VS

  1. Deze serie Idols was geweldig met extreem goed talent. Daarbij was onze Nederlandse versie maar een kinderplaybackshow (met alle respect), hoewel ik Maud wel leuk vond.
    Zowel Hincks alls McPhee zijn buitengewoon sympathiek en staan in schril contrast met de arogante Kelly Clarkson.
    Overigens is Hincks ook erg goed in het bespelen van de mondharmonika. En Kelly Clarkson zag er wel goed uit, maar McPhee is helemaal een genot om naar te kijken.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s