IDOLS POPULAIRDER DAN PRESIDENT

01idols Maar liefst 63 miljoen stemmen werden in de Amerikaanse finale van Idols in de VS uitgebracht. De winnaar werd grijzaard Taylor Hicks. En dat zijn 10 miljoen stemmen meer dan dat er ooit op een president (Reagan, 1984) tijdens verkiezingen is geteld. En hiermee is ook een stemrecord gevestigd in de vijf seizoenen tellende historie van American Idol. De kracht van dit TV format is hiermee nogmaals eens benadrukt. Een 30 seconden spot in de break van de finale moest 1,3 miljoen dollar opleveren.

Advertisements

6 thoughts on “IDOLS POPULAIRDER DAN PRESIDENT

 1. @tvf
  kun je voortaan weer gewoon hele artikelen plaatsen op de homepage ipv dat je de bezoeker laat doorklikken. Gek word ik er van!

  Reply
 2. Ik heb de hele serie gevolgt via minonova.org en de kwaliteit van zowel de deelnemmers als de show zelf is velen malen beter dan de Nederlandse show. In de laatste uitzending kwamen zelfs mensen als Meatloaf, marry j blidge, de groep live, prince etc optreden met de deelnemmers. echt super

  Reply
 3. Ik heb het ook via mininova gevlogd en sluit me aan bij Stefan. Deze serie Idols was echt geweldig. Geweldig talent, geweldige karakters.

  De 2 broers waarvan er 1 door kwam, de tweede had het niet goed begrepen en dacht dat z’n broer het niet gehaald had. Hij kwam zelf (ook) door maar trok zich terug om zijn beklag te doen over de vermeende uitschakeling van zijn broer. Vervolgens kwam hij na belediging van de jury op hangede pootjes terug of hij alsnog door mocht.
  Dat mocht maar toch kwamen ze de volgende aflevering niet terug omdat de eerste broer gezocht werd voor oplichting en nu dus in de bak zat. Z’n broer heeft zich daarop ook maar alsnog terug getrokken.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s