10 VOOR TALPA

Ten_1Talpa mag verwijzen naar het cijfer 10 op de afstandsbediening. Dat heeft de president van de Rechtbank in Amsterdam vanmiddag bepaald in een door Talpa gevraagd vonnis. Vanaf vanavond mag rechtsboven in beeld het cijfer 10 tegen een witte achtergrond gevoerd worden. Linksboven blijft dan het bolletjeslogo van de zender staan. Ook mogen voortaan slogans gebruikt worden als: ‘De Wedstrijden, vanavond bij Talpa op 10’. De rechter had weinig tijd nodig om tot zijn oordeel te komen: de zitting begon om 13.30 uur, de uitspraak was om 16.45 uur na een….

korte schorsing. Bij Talpa wordt verheugd gereageerd op het nieuws en op het feit dat uitgerekend Expeditie Robinson vanavond het eerste programma zal zijn dat het cijfer 10 in beeld mag voeren. SBS heeft aangekondigd in beroep te gaan.

Advertisements

3 thoughts on “10 VOOR TALPA

  1. Euh… Het cijfer tien op de afstandbediening? Bij mij staat er een nul. Zappen naar Talpa is dus nog steeds twee keer drukken op de afstandbediening.

    Reply
  2. Heb het gisteren in beeld gezien, ziet eruit als zo’n kijkwijzer logo… Lijkt nu net alsof de programma’s voor 10 jaar en ouder zijn (of dat er 10 kijkers zijn).

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s