Jack verplettert iedereen

ChequeOp de late avond woedt een ware veldslag om de voetbalkijkers die verlegen zijn om de mening van (ex)voetballers, trainers, wielrenners en (B) artiesten. Maar zoals altijd bij evenementen met grote actualiteitswaarde zijn het de publieken met Studio Sportzomer die de commercielen verpletteren. Cheque van Gelder, u weet wel die man met brede scheiding en musical ambities, verslaat met zo’n miljoen kijkers voorlopig het liefdeskoppel John en Rebecca met Hart van Oranje dat gisteren 733.000 kijkers wist te boeien. Frits, Henk en Jan Mulder kwamen met Villa BVD niet verder dan 307.000 kijkers.

Advertisements

6 thoughts on “Jack verplettert iedereen

 1. De meeste werkende mensen liggen om 2300 al op bed. Zij moeten er weer vroeg eruit. De late TV programma’s zijn alleen beschikbaar voor werkelozen en 65+

  Reply
 2. Dat valt ook wel weer meer Brillie. Ik moet om 7 uur op elke dag en dat betekent voor mij (villa)BvD kijken en dan rond 0:00 naar het bedje toe.

  Reply
 3. Ik sta best wel versteld dat mensen liever naar John en Rebecca kijken dan naar BvD.
  De kijkcijfers zijn goed en daar draait het om. De persoonlijkheden spreken mij echter totaal niet aan. Ik blijf ze zien als de hark en de aftrekker.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s