Vriendschap is een illusie

GelderIn de GPD bladen vandaag een interview met Jack van Gelder. De man die dezer dagen letterlijk en figuurlijk ‘all over the screen’ is. Hij doet nog eens duidelijk uit de doeken waarom hij niet naar Talpa overstapte. Hij was in gesprek met zijn hele goede vriend John de Mol. Maar moest in de tussentijd in de krant lezen dat Barend en Van Dorp naar Duitsland gingen en dat Jack Spijkerman een voetbalprogramma ging doen bij Talpa. De Mol meldde Jack dat het allemaal wel goed zou komen en dat het heel leuk zou worden. Dat was niet genoeg voor Jack die bij Studio Sport wel gegarandeerd was van Championsleague en WK voetbal. Volgens van Gelder kon De Mol de teleurstelling niet verwerken en beeindigde direct de ‘goede’ vriendschap. Het Goede Doel zong het al. Vriendschap is een illusie. Maar Jack haalt zijn gram en verplettert dagelijks John de Mols nieuwe vrienden Barend en Van Dorp met grofweg vier maal zoveel kijkers.

Advertisements

7 thoughts on “Vriendschap is een illusie

 1. Ja, wat een ongelofelijke flop, dat Villa BVD. Zelfs Hart van Oranje en WK Lingerie op Veronica trekken meer kijkers… HAHAHA. Mensen haten Talpa, zoveel is nu wel duidelijk…

  Reply
 2. @Zo zeg – En dat basseer je op een artikel over een artikel waarin 1 kant van het verhaal wordt vertelt. Juist ….

  Reply
 3. Wat een onzin kunnen sommige BN’ers toch uitslaan. En journalisten schrijven het klakkeloos in de krant. Gelukkig heb ik een goed archief en een redelijk geheugen. Op 5 april 2005 werd de overstap van Barend en Van Dorp naar Talpa bekend. Op 28 april die van Jack Spijkerman. Van Gelder zou op 14 april zijn contract tekenen, maar onderhandelde die dag nog even snel met de NOS. In ieder geval heeft hij niets uit de krant hoeven vernemen. En de Champions League werd pas in november door de NOS binnengehaald. Daar kan Jack zijn keuze ook al niet op gebaseerd hebben.
  Dat zo’n manier van doen een vriendschap kost, kan ik me erg goed voorstellen.
  En dat Studio Sport na afloop van de 21 uur-wedstrijd beter bekeken wordt dan B&VD na een vriendelijke film ook. Hoe veel leuker het am Titisee ook is!

  Reply
 4. Villa BVD leuker??? Dus het is leuker om de voetbalmening van Tygo Gernandt en Ali B te horen dan die van oud-voetballers en trainers als Arie Haan, Danny Blind, Willem van Hanegem, Erwin Koeman etc etc. omlijst met mooie montages en zinnige feiten.
  Geloof me nou, al die trainers en voetballers willen ze bij BVD ook hebben, maar ze willen niet (meer) komen, omdat B & VD al twee jaar over hun top heen zijn, en dat Villa BVD op de automatische piloot gemaakt wordt (terend op succes in het verleden) maar dat werkt niet. Keihard ingehaald en overtroffen door Jack van Gelder c.s.

  Reply
 5. De Mols wegen zijn vaak ondoorgrondelijk maar dat hij zijn vriendschap met Van Gelder opzegt begrijp ik dan weer erg goed.

  Reply
 6. Jack zal wel te veel gevraagd hebben, maar of het nu leuker is met Jack of Henk en Frits. Gisteren was Jack een beetje pist of
  geraakt door Willem van H. klasse Willem

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s