Van Doodewaerd zet Minnaar op straat

Doodewaerd_1TROS voorzitter Karel van Doodewaerd had heel Nederland alvast geinformeerd deze week via de Volkskrant. Over het vertrek van mede directeur Julius Minnaar. En nu is het definitief een feit. De directeur Media en Financixc3xabn bij de TROS, zal deze omroep verlaten in verband met een gerezen verschil van inzicht in het te voeren toekomstbeleid van de TROS. Oftewel als je het met Karel niet kan vinden, mag je opzouten.

En nog een fijne update via het NRC. Van Doodewaerd gebruikte zijn leasepasje voor de gezinsauto, liet de TROS glazenwasser zijn ramen thuis lappen, liet TROS medewerkers een trouwkaart voor zijn zoon maken en liet de TROS leden zijn wijnreisje naar Italie betalen. En over Ayatollah’s gesproken, Karel weet ook van wanten.

Advertisements

5 thoughts on “Van Doodewaerd zet Minnaar op straat

  1. Karel van Doedewaerd, die al 10.000 mislukte pogingen heeft gedaan om uit het bestel te stappen, die lekker makkelijk met publiekgeld om gaat en die Fransje Bauer heeft geprobeerd publieklijk op te hangen omdat hij flirte met Talpa. Deze man moet maar eens zelf de conclusies trekken…

    http://tvmannetje.web-log.nl

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s