De Mol moet zich er niet mee bemoeien

Goois_1 SBS directeur Eric van Stade ziet een overname door Talpa helemaal zitten. Maar alleen "..als John de Mol belooft, dat hij zich niet met de schema’s bezighoudt..". Maar dat is zo’n beetje hetzelfde als aan Xander de Buisonje vragen om met zijn handen van zijn vrouwelijke fans af te blijven. Gooische Vrouwen kan volgens van Stade zo op Net5. En Miljoenenjacht en het voetbal kan hij ook wel gebruiken voor SBS6. Dan is dat ook gelijk de grootste zender van Nederland. Volgens van Stade is SBS wel duur, maar heeft De Mol geld genoeg.

Advertisements

17 thoughts on “De Mol moet zich er niet mee bemoeien

 1. Handig van van Stade.. als de Mol aan de macht is mag van Stade zich nergens meer mee bemoeien ben ik bang..

  Reply
 2. Expeditie R. ook meteen naar NET 5 en mijn zondagavond met HET BLOK kan niet meer stuk en dan om half 11 Law en Order. Toppie.

  Maandagavond 20:30 uur: Gostwhiperer
  21:30 uur: Gilmore Girls
  22:30 uur: L&O
  Dinsdagavond 20:30 uur: Greys Anatomy
  21:30 uur: Desp. House.
  22:30 uur: L&O
  Woensdagavond 20:30 uur: Jessica Fletcher
  achtige film of Miss marple
  achtige film
  Donderdagavond 20:30 uur: Topfilm
  Vrijdagavond 20:30 uur: Lost
  21:30 uur: Medium / Charmed

  Reply
 3. Denk dat Eric van Stade weinig te vertellen heeft dan.

  Als Talpa SBS koopt dan zal het gewoon weg gaan en Talpa worden, met de top programma`s van SBS aangevult met programma`s van Talpa.

  Reply
 4. De Mol heeft het geld niet eens. Er is een magie gecreeerd rondom zijn vermogen. mMar het valt erg tegen ten opzichte van wat hier allemaal geroepen is

  Reply
 5. Ik heb al een tijdje het idee dat de mol sbs koop. de redenen:

  – Peter R. de Vries tekent bij SBS en gaat niet naar Talpa van een hele goede vriend John de mol. Waarom naar Talpa als Talpa naar SBS komt?

  _ onderhandelingen tussen de Mol en Jetix, de zender die samen met SBS-telg het Veronica net deelt.

  – Wendy en Robert mogen zonder slag of stoot weg bij SBS, als Talpa naar SBS gaat sterren genoeg!

  – En last but not least: Talpa heeft de kijkcijfer kanonnen maar geen publiek en SBS heeft de Kijkers maar geen echte topprogramma’s (behalve Hart van Nederland)

  Geef toe het zou Talpa meteen rendabel maken. Talpa opheffen en die zendtijd teruggeven aan Nickelodeon. En dan alle programma’s onderbrengen bij Net 5 Veronica en SBS 6. Het zou in 1 klap groter zijn dan de RTL groep. SBS wordt de marktleider met Hart van Nederland, Voetbal, topfilms en series. en Net 5 en Veronica gaan meteen een klasse omhoog. Met name Net 5 kan met eíitie Robinson en Gooise vrouwen een megaimpuls krijgen.

  Reply
 6. Caroline Tensen schijnt ook te vertrekken naar SBS. Ik denk dat de Talpa geruchten dan toch echt waar zijn. Postcodeloterij op Talpa/SBS versus De Lotto op RTL. Dat wordt leuk…

  Reply
 7. tsja wat moet ik daarover zeggen? Ik denk niet dat het wijsheid zou zijn om hier bronnen te gaan lopen noemen. Maakt denk ik ook niet uit. Totdat het in de Televaag staat is het namelijk nog geen feit. Het werd me vandaag verteld en ik dacht; heb ik ook eens een nieuwtje. Denk wel dat het waar is. Betrouwbare bron enzo…

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s