IJsdansen, the battle

Icedancing2frOp dit moment wordt Nederland getroffen door een mitrailleurvuur aan persberichten over IJsdansen. En dan elke keer weer kijken wie het is. Want in een creatieve uitbarsting op de kantoren van SBS en RTL zijn beiden toevalligerwijs op het lumineuze idee gekomen om sterren op ijs te laten dansen. Sterren Dansen op het IJs heet de versie van…

SBS. Terwijl RTL met Dancing on Ice komt.

Bij SBS zijn Ellemieke Vermolen, Annamarie Thomas, Jody Bernal, Maud, Mari van de Ven, Klaas Wilting en Leontien van Moorsel de krukken op schaatsen. Waarbij Klaas Wilting al een fijn voorproefje heeft laten zien door in de training na een pirouette met zijn hoofd (zonder helm) een rondje op het ijs heeft rond gestuiterd.

RTL kondigt vandaag aan dat Martijn Krabbe de ijsdansshow bij RTL presenteert. Met daar op de kunstschaatsen Wendy van Dijk, Froukje de Both, John Williams, Bert Kuizenga en Babette van Veen. Beide stations houden nog angstvallig hun uitzendtijdstippen geheim. Want stel je voor een echte battle op zaterdagavond acht uur !

Advertisements

14 thoughts on “IJsdansen, the battle

 1. Ik ben de eigenaar, zodra ik hoorde dat SBS met het idee kwam heb ik de pers verwittigd dat wij het ook gaan doen. Dus ben ik de eerste en is het mijn idee, toch

  Reply
 2. Tja fons denk dat het niet meer gaat tegenwoordig. Wie is echt eigenaar van een idee. Idee kan zo veranderd worden zodat het idee weer je idee niet meer is. Maar mocht je orginelere ideeen willen laat me even weten dan ben je de eerste 😉

  Reply
 3. Volgens mij is het een spin of van Strictly Come Dancing, dus BBC worldwide is eigenaar.

  Dan ben ik nu de eigenaar van de zilveren kooi, er zitten 10 mensen van verschillende afkomst en wie het langst blijft vind het huis in de straat van de verliezer.
  Dus nu bij is deze vastgelegd en wie is fons

  Reply
 4. LAATSTE NIEUWS:
  LEONTINE BORSATO is aan het trainen op het ijs bij RTL en doet dus ook mee aan Dancing on ice!

  Reply
 5. toen de ene ijsshow een negert nam (Williams) heeft die andere ijsshow ook een negert genomen (Varela) want het moet natuurlijk niet onderscheidend gaan worde

  Reply
 6. Wat een onzin om een onderscheid te maken met negers!!!!! Heeft de ene een blonde vrouw, doet de ander het ook, heeft de ene een man ouder dan 30, doet de ander het ook? waarom in godsnaam onderscheid maken in huidskleur, ik dacht dat we die tijd gehad hadden. Ik ben ervan overtuigt dat zowel RTL als SBS niet om die reden hun keuzes gemaakt hebben. Dus GS: opzouten, je bent FOUT!!!

  Reply
 7. Weet je dat iedereen een ijsdansster kan worden? Het hele jaar door kun je het leren bij de Bossche IJsdans Club in Den Dosch op donderdagavond van 20.45 tot 23.00 uur. “s Winters bij diverse Clubs in heel Nederland. Kom eens kijken en neem vooral je (kunst)schaatsen mee.

  Reply
 8. Sorry, het moet natuurlijk in Den Bosch zijn. Vanaf oktober is het ook in Utrecht( Vechtse Banen) op woensdagavond van 20.45 tot 22.45 uur. Ook daar ben je van harte welkom om een gratis proefles mee te maken.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s