2WayTraffic wil Weekend Miljonairs

Lottoweekend_1_1De wereldwijde (106 landen) kaskraker Who Wants to be a Miljonair (In Nederland: Lotto Weekend Miljonairs) staat in de verkoop. Complete Communications Corporation Ltd (CCCL), het moederbedrijf van de quiz show maker Celador, doet de verkoop. Interessanter nog is het lijstje met potentiele kopers. Het Nederlandse 2WayTraffic bevestigt in de race te zijn hiervoor. Andere gegadigden zijn o.a. John de Mol en Endemol. De biedingen voor de wereldwijde rechten van het tv format zouden volgens berichten de 150 miljoen euro raken.

Advertisements

10 thoughts on “2WayTraffic wil Weekend Miljonairs

  1. @ Dus, Bullshit. RTL heeft gewoon de rechten voor WM gekocht om het in Nederland voor een bepaalde tijd mogen uitzenden.

    Reply
  2. Het contract is getekend en zal dus niet verbroken kunnen worden na het contract verlopen is geloof na 3seizoenen dan zal de eigenaar van deze rechten bepalen wat ermee gedaan word als er geintreseerde zijn..

    Reply
  3. John de Mol koopt SBS niet. Enkele weken geleden heeft hij een vergunning verkregen om onder de naam Talpa2 een nieuwe omroep te startten.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s