Salmonella man verlengt contract

Robgeus_1 De mussen vallen momenteel dood van het dak. En voor bejaarden is het nuttigen van een garnalencocktail met dit weer even gezond als de vierdaagse lopen. Vraag maar aan bacterie-detective Rob Geus (foto). De man van de SBS6 Smaakpolitie. Hij verlengt zijn contract bij SBS6. Nog 4 seizoenen duikt Rob in oud frituurvet en in yoghurt met een laagje water erop. En in andere zaken waar je de acute diarree van krijgt. Rob smult van dit weer. De kroketten springen in deze hittegolf spontaan de vitrines uit. Dus als Rob nu zijn camera aanzet, vult ie met gemak in een week vier seizoenen Smaakpolitie. Meer hot nieuws: er komt ook een nieuw programma voor de schimmelspeurder waar zijn kookkunsten een plek krijgen.

Advertisements

2 thoughts on “Salmonella man verlengt contract

  1. Hoewel het programma vaak dezelde missers aan het licht brengt, blijk ik er graag naar kijken. Al die misstanden in goede restaurants en al die opvallende scores in zg, snackbars. Blijft amusant, mede omdat het zeer herkenbaar is. Nadeel is wel dat als er een bedrijf wordt afgekeurd, de ondernemer zijn toko wel sluiten kan.

    Is ook in mijn woonplaats gebeurd, van de 3 chinezen hier werden er 2 bezocht. En net diegene die ook in het blad Lekker staat genoteerd scoorde een dikke onvoldoende. Anno vandaag staat het pand ook te koop!

    Niet zijn schuld, dus u bent gewaarschuwd.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s