Balpa

Bal_1

De bal is komend najaar het kloppend hart van de Talpa zender. Leest u even mee? Naast de Eredivisie, kocht Talpa de rechten van een indrukwekkende batterij binnen- en buitenlandse competities: de Schotse en de Portugese, maar ook de iets interessantere Italiaanse Serie A, de Spaanse Primera Division en de Duitse Bundesliga. Verder brengt De Mol’s zender ook nog het KNVB Beker voetbal, de eerste divisie, Jong Oranje en de uitwedstrijden van het Nederlands Elftal op weg naar het EK van 2008. In het programmaschema begint..

het voetbalfeest op vrijdagavond om 22.30 met samenvattingen van eerste divisie en van de eredivisiewedstrijd van de vrijdag. Zaterdag om 18.00 uur Bundesliga en nog een beetje eerste divisie. Later op de avond om 22.00 uur de samenvattingen Eredivisie zonder experts (Talpa luistert naar zijn klanten). Dan het kroonjuweel op de zondag: De Wedstrijden. En ook hier wordt nu naar de klant geluisterd. Meer voetbal, minder gesnater. Zondagavond om 23.00 uur is er wel volop ruimte voor het gekwetter van Gullit en Mulder. En de bal rolt door. Want in weken van bekerwedstrijden volgen er wedstrijden live op dinsdag, woensdag en donderdag. Dus moeders moet dan weer even naar boven. De vraag rijst of de huidige zender in de toekomst alleen met sport gevuld zal worden en de tweede 24-uurs zender de nieuwe familiezender wordt.

Advertisements

5 thoughts on “Balpa

 1. Nee ze hebben zelf bevestigd dat het een amusuments zender word…

  verder hebben ze zoiezo geen genoeg rechten…
  alleen voetbal kan je geen 24/7zender starten..

  Reply
 2. Liberty Global ? Ik ben wel benieuwd hoe je daar bij komt. Want ik kan geen enkele reden bedenken waarom die in een overvolle, niet rendable markt zouden investeren ? Ze kunnen ook nu wel een deal met Talpa maken om content voor UPC/Chello te leveren. Dat is een stuk goedkoper dan het bedrijf kopen. Daarnaast hebben ze hun handen al vol aan het nog altijd verliesgevende UPC die keer op keer weer naast de boot pist wanneer het gaat om nieuwe producten in de markt te lanceren.

  Reply
 3. het gaat wel wat wringen. brede familiezender en voetbal. immers, niet al het voetbal is voor ‘brede familie’. kijkcijfer vorige week vrijdag bayern munchen – borussis dortmund was echt tegenvallend.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s