Top 10 maandag

De drie familiezenders van Nederland zijn RTL4, Ned1 en SBS6, zij bezetten nagenoeg continu de top 3 op 20-49 jaar. Dankzij onverslijtbare kijkcijferkanonnen als Spoorloos, GTST en Hart van Nederland. Talpa’s Gouden Kooi haalde een half miljoen kijkers. En levert gelijk meer kijkers af voor de dagelijkse Deal or No deal. Het martkaandeel over de hele avond ligt door de Gouden Kooi een dikke punt hoger dan vorige week maandag. De grote vraag is of De Gouden Kooi een nieuwtje is of dat dit ook werkelijk inslijt in het dagelijkse kijkgedrag van een groot aantal kijkers. Wordt vervolgd. Nena1

1. RTL4 16,9%
2. NED1 14,5%
3. SBS6 12,2%
4. NED3 8,7%
5. RTL5 8,2%
6. TALPA 7,7%
7. NET5 5,9%
8. RTL7 4,8%
9. NED2 4,2%
10. VERON 4,1%
Marktaandeel 20-49 jaar, 18-24 uur (SKO)
Advertisements

5 thoughts on “Top 10 maandag

 1. En weer een negatieve houding tov Talpa! Waarom toch?
  (ik heb geen enkele binding met Talpa, sterker nog, ik kijk bijna nooit!)

  Reply
 2. TVF vraagt zich alleen af of DGK een blijvertje is. Verder constateert hij dat Talpa een vol procentpunt omhoog is gegaan, en dat Deal or No Deal ook gestegen is.

  Wat is daar negatief aan? Je afvragen of het een blijvertje is, is een reeele vraag. Big Brother scoorde de eerste afleveringen ook beter dan nu.

  Reply
 3. Helemaal top voor Talpa ik heb een enorme binding en inderdaad benader dit soort Nederlandse projecten eens positief ! De hits van de andere zenders zijn afkomstig uit het buitenland bv boer zoekt vrouw en dancing with…. leuke programma’s maar wees eens positief over zo’n ontzettend risicovol project als de gouden kooi iemand steekt zijn nek heel ver uit .Positief zijn is een hele goeie eigenschap daar kom je een stuk verder mee dan met dat zeiken en noem het niet kritiek want dan ga je veel te kort door de bocht.

  Reply
 4. ik vind het maar kut dat huub van de gouden kooi er niet uit word gestuurd huub gebreukte owk visiek geweld om natanael bij de keel te grijpen ik denk als huub er nu niet uit gaat dat ik niet meer ga kijken
  reacties? stuur me maar een mail groeten joris uit zwolle

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s