De grootste tiran van Nederland

Dodewaerd_tcm4160493Het TROS personeel blijft verwoede pogingen doen om TROS voorzitter Karel van Doodewaerd te ruimen, zo lezen we in de Volkskrant. Afgelopen dinsdag werd Van Doodeward op het matje geroepen bij het personeel om de afgekaatste deal met D&D toe te lichten. Van Doodewaerd zegt niets over een financiele afwikkeling, die volgens ingewijden over een afkoopsom van 9 ton of meer gaat. Ook liegt van Doodewaerd tegen zijn personeel over toestemming van het Commissariaat van de Media. Er kwam een brief boven water waaruit blijkt dat het Commissariaat niets weet. Maar Karel maakt zicht geen zorgen over zijn positie: "..Ik heb de volle steun van het algemeen bestuur en de ledenraad. Het personeel gaat niet over mijn positie.."

Advertisements

7 thoughts on “De grootste tiran van Nederland

 1. Wat deze idioot zicht weigert te realiseren is dat xc3xa9cht cruciale personeelsleden opstappen op het moment dat het duidelijk is dat Van Doodewaard niet opstapt. Deze man is echt een gevaar.

  Reply
 2. Wat deze idioot zich weigert te realiseren is dat xc3xa9cht cruciale personeelsleden opstappen op het moment dat het duidelijk is dat Van Doodewaard niet weggaat. Deze man is echt een gevaar.

  Reply
 3. Karel heeft ook een vriend een rapport over zijn functioneren laten schrijven, een prima kerel hoor die Karel, volgens dat rapport…

  Reply
 4. En zolang hij in zijn vrije tijd met Antionette Hertsenberg ligt te sneeuwen… kan hij vast de kritiek van Radar en Opgelicht doorstaan…

  Reply
 5. met alle respect voor een van de schrijvers der reacties, maar welke cruciale personeelsleden heeft de TROS. Enige tijd gewerkt maar ik ben ze niet tegengekomen of het moet de vriendelijke dame van de receptie zijn.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s