3 gelakte nagels in je scrotum

Jkjr John Kraaijkamp junior, – bekend van o.a. de comedy Het zonnetje in huis – die door zijn ex-vriendin Sophia wordt beschuldigd van mishandeling, is niet Alleen een vrouwenmishandelaar, maar dwingt zijn vrouwen ook tot bizarre seks! Uit nog geheime verklaringen van zijn vriendin Sophia, die vanavond zouden worden onthuld in Entertainment Live , het programma van Evert Santegoeds bij Talpa op Tien, blijkt dat Kraaijkamp zijn vriendin Sophia o.a. dwong vreemde voorwerpen in haar geslachtsdeel te stoppen om de acteur op te winden. Ook zou Kraaijkamp, zo blijkt uit de door Sophia afgelegde verklaringen, het prettig vinden om keIhard geslagen te worden op zijn opgezwolen eigen geslachtsdeel. Die klappen leidde tot grote opwinding bij Kraaijkamp….

Sophia zou door de acteur ook tegen haar zin gedwogen zijn tot seks met meerdere personen, waarbij er natuurlijk een hoofdrol was weggelegd voor de acteur Kraaijkamp, Johnny Kraaijkamp Jr. ontkent overigens dat hij zijn ex Sophia mishandeld heeft en beroept zich op noodweer. Op de ochtend van het gewelddadige incident zegt de 52-jarige acteur Sophia te hebben verzocht om het bed te verlaten. Dat weigerde ze volgens Kraaijkamp, waarna hij haar uit het bed probeerde te duwen. "Toen kreeg ik drie gelakte nagels in mijn scrotum", zei Kraaijkamp om er aan toe te voegen: "Ik moest haar wel van me aftrappen."

Wat Kraaijkamp ‘vergeet’ te vertellen is dat het incident plaatsvond om 05.00 uur in de ochtend en dat hij compeet dronken was toen hij meende de relatie met Sophia te moeten beendigen. Aanleiding tot de ruzie in de vroege ochtend was overigens dat Sophia geen zin in de bizarre seksspeletjes van de acteur. Sophia ontkent overigens dat zij met opzet haar nagels in het scrotum van de acteur heeft gezet, maar zegt dat zij zich wel moest verweren tegen de plotselinge, dronkemansaanval van Kraaijkamp. Ze acht niet onmogelijk dat zij daarbij de edele delen van Kraajkamp beroerd heeft om zijn slagenregen af te weren.

Kraaijkamp ontkent overigens dat hij zijn ex-vriendin schadevergoeding wil betalen. Wel is het waar dat hij maandag een afspraak had met zijn advocaat, maar dat was om zijn verklaring tegenover de rechter-commissaris voor te bereiden. (ZIJ Online)

2 thoughts on “3 gelakte nagels in je scrotum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s