Best betaalde bobo in bush

Hasselhoffpa291006_228x375In Engeland gaat TV ster David Hasselhoff tegen een vergoeding van bijna een half miljoen euro meedoen aan Bobo’s in the Bush. Echt iedereen kent Hasselhof van Knight Rider en Baywatch. Toen de televisiebazen erachter kwamen dat hij beschikbaar was, aarzelden ze geen moment.Dus David kan zijn zwembroek weer aan doen. In Nederland is ooit Bonnie St. Claire met een grote investering overgehaald om in Bobo’s in the Bush op te treden. De producent heeft destijds een flink aantal kisten sherry moeten inkopen. Met als gevolg dat Bonnie zichzelf klinisch dood dronk. Maar ja, alles voor de kijkcijfers hxc3xa8…

Advertisements

5 thoughts on “Best betaalde bobo in bush

  1. dit was laatste bezoek aan tvformats. Om nou van elk (leuk) bericht weer onzin te maken door bijvoorbeeld te zeggen dat Bonnie StClaire met een grote investering werd overgehaald en daarna nog meer onzin feiten te noemen…..
    Tot ziens!

    Reply
  2. @zuurpruim:

    Waarom denken mensen toch dat ze de eigenaar van dit forum raken met opmerkingen zoals de jouwe? Je komt GRATIS op dit weblog, eigenaar verdient NIETS aan je. Wil je hem laten ‘schrikken’ met je dreigement dat je niet meer komt? Have fun, de mazzel.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s