Jensen verjaagt Olga

Olga_5 Expeditie Robinson-deelneemster Olga Urashova is boos weggelopen na opnames voor de show van morgenavond van Robert Jensen. Tegen alle afspraken in, zoomde de spraakmakende presentator alleen maar in op Olga’s werkzaamheden als Playmate. "Wat een vervelende kerel is die Jensen!" Terwijl Olga in verschillende media alle lof krijgt over de manier waarop ze zich in Expeditie Robinson handhaaft, leek Jensen er volgens Olga niet op uit om haar serieus aan het woord te laten (Telegraaf).

Advertisements

One thought on “Jensen verjaagt Olga

 1. Investeringsmaatschappijen KKR en Permira hebben plannen om de ProSiebenSat1 te kopen en die omroepgroep te laten fuseren met de Europese uitzendgroep SBS, die onder andere in Nederland SBS 6, Veronica en NET 5 exploiteert. Dat meldt de Suddeutsche Zeitung. Met de fusie zou de omroepgroep een van de grootste van Europa worden.
  Lees verder >>
  Op dit moment bezitten KKR en Permira een groot deel van SBS Broadcasting. Die zendergroep heeft het hoofdkantoor in Nederland, maar ook tv- en radiokanalen in onder andere Scandinavie, Belgie en Hongarije. KKR en Permira bezitten SBS nu sinds vorig jaar. Nu hebben de twee investeringsmaatschappijen plannen gemaakt om de ProSieben-groep, nu nog in eigendom van Saban, te kopen, en vervolgens te laten fuseren met SBS. Het hoofdkantoor van SBS zou – volgens de Suddeutsche Zeitung – dan verhuizen naar Munchen, waar nu al het hoofdkantoor van ProSiebenSat1 gevestigd is. Er zijn meerdere kandidaten die ProSiebenSat1 willen kopen, maar juist het feit dat KKR bereid is het hoofdkantoor van ProSiebenSat1 aan te houden op de huidige locatie en te willen aanvullen met de mensen van SBS, is de reden dat KKR nu als front runner genoemd wordt.

  Als de deal doorgaat zou de huidige ProSiebenSat1 topman Guillaume de Posch de leiding krijgen over de fusiecombinatie, meldt de krant. Met een gecombineerde omzet benadert de nieuwe groep die van RTL.

  De fusie heeft ook gevolgen voor de voortdurende geruchten rondom de combinatie SBS / Talpa. Die wordt daarmee onwaarschijnlijker.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s