(Koffie)Tijd voor Tien

Lekkerbakkie_1 Vanaf 16 december is Talpa Tien. En zendt het de hele dag uit. Tien trapt af met een Deal or No Deal marathon (24 afleveringen achter elkaar). Op zondag om kwart voor tien ‘s ochtends start een gereanimeerd Koffietijd onder de naam Tijd voor Tien. Voortaan zes dagen per week met een bakkie op de bank te zien tussen kwart voor tien en twaalf uur (niet op zaterdag). De woordvoerder van Talpa is blij met dag-tv. Het was namelijk een "keiharde omschakeling" om zes uur. Verder wordt de dag met name gevuld door o.a. herhalingen van Lotte, De Bruiloft Van en Het Land van Maas en Geel.

Advertisements

4 thoughts on “(Koffie)Tijd voor Tien

  1. Wat ik jammer vind is dat iedereen nog steeds in doelgroepzenders denkt. De xc3xa9xc3xa9n is een familiezender de ander weer voor hoogopgeleiden, enz. Omdat er in de toekomst steeds meer crossmediale formats op TV komen en ook de televisie zelf gaat veranderen is het interessanter om een zender in te delen in momenten waar je het grootste bereik binnen een bepaalde doelgroep kunt genereren. Uit diverse onderzoeken kun je precies boven water krijgen welke doelgroep bij een bepaald tijdslot(s) hoort. En welke media (internet, mobiel, enz.) deze groep nog meer op dat moment intensief gebruikt. Als doelgroepzender kom je namelijk altijd in de knoei met je programmering als je bijvoorbeeld 24 uur per dag xe2x80x98on airxe2x80x99 bent zoals binnenkort het geval is met TIEN. Want als je doelgroep bijvoorbeeld hoogopgeleide mannen zijn (niet bij TIEN overigens), kijken die dan tussen 12.00 en 15.00 uur TV? Dus vergeet het achterhaalde concept van doelgroepzenders en stap in de 21e eeuw.

    Reply
  2. Dat is Talpa ook niet gelukt. Doelgroep zenders werken beter, omdat ik dan makkelijker weet waar ik wat kan verwachten. Helaas voor Tien zullen ze niet tot de grote jongens gaan horen. En dat komt puur door de arrogantie van De Mol!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s