Talkshow Talpa is hartstikke leuk

Geenlandmeetebezeilen Cees Geel en Bridget Maasland hebben zich nu al laten verleiden tot een interview met De Telegraaf over hun drie weken jonge Talpa talkshow Land van Maas en Geel dat zo rond de 100.000 kijkers trekt. Enkele citaten:

Geel "..wij hebben nooit gepretendeerd een journalistiek programma te willen maken. Wel…

leuk en informatief.."

Maasland: "..publiek in de studio vindt het programma hartstikke leuk om bij te zijn. Ook onze gasten blijven regelmatig hangen voor een drankje. Op straat en in mijn vriendenkring zijn de reacties overwegend positief". En mijn vrienden zeggen recht in mijn gezicht als ze iets niet goed vinden.."

Maasland: "..John de Mol vindt het ook een hartstikke leuk programma. Volgens hem heeft het potentie, juist vanwege onze a-typische manier van presenteren.."

Geel: "..DWDD en Dit was het Nieuws hadden scoorden in het begin ook niet best. Goed, die programma’s hadden toen al meer kijkers dan wij nu, maar wij zitten ook op een zender die minder kijkers trekt.."

Geel/Maasland: "..Alle aversie die mensen tegen commerciele omroep hebben wordt nu op Talpa geprojecteerd. Komt door de Nederlandse mentaliteit: doe maar gewoon, alles boven het maaiveld wordt afgehakt, iemand die geld heeft, gunnen we niks.."

Advertisements

4 thoughts on “Talkshow Talpa is hartstikke leuk

 1. Geel/Maasland: “..Alle aversie die mensen tegen commerciele omroep hebben wordt nu op Talpa geprojecteerd. Komt door de Nederlandse mentaliteit: doe maar gewoon, alles boven het maaiveld wordt afgehakt, iemand die geld heeft, gunnen we niks..”

  Iemand die slechte programma’s maakt, van een treurig nivo en volstrekt onorigineel, daar kijken de Nederlanders niet naar. En John de Mol schijnt het een aardig programma te vinden.. alsof dat maatgevend is. Maar het geeft in feite wel de verhoudingen aan. Als John iets aardig vindt is dat voldoende reden om er zelf achter te blijven staan. Voornamelijk omdat John de rekening betaald. Het is immers zijn speeltje. Een grote treurigheid, maar ja, money talks he? Hoe lang gaat dit nog door?

  Reply
 2. Ik heb er een paar keer naar gekeken maar ik vond het nix. Het spijt me.

  Geef mij P. & W. maar. Die laten elke werkdag zien dat interviewen toch echt een vak is.

  M. & G. laten dat trouwens ook zien, maar dan in de zin dat ze dat vak (helaas!) niet beheersen.

  Reply
 3. De links voorkeur van de 2 heren P&W druipt anders wel van het programma af. Dat neemt veel van de potentie van het programma weg..

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s