Top 10 dinsdag

PSV ploeterde zich naar het einde van de poulefase. Het deed gewoon pijn aan je ogen. Een populatie van 1,7 miljoen masochisten was de beloning voor Nederland3, die de koppositie opeiste. Beau is het anker van Talpa geworden met bijna een half miljoen kijkers voor Deal or No Deal. Alles om hem heen doet het echter zo slecht dat zijn noeste arbeid uiteindelijk wordt teruggebracht tot een 2,6% marktaandeel voor Talpa. Beau_1

1. NED3 15,2%
2. RTL4 13,4%
3. NED1 12,2%
4. RTL5 9,6%
5. SBS6 8,7%
6. NET5 8,0%
7. RTL7 6,2%
8. VERON 4,1%
9. NED2 3,6%
10. TALPA 2,6%
marktaandeel 20-49 jaar 18-24 uur
Advertisements

6 thoughts on “Top 10 dinsdag

 1. En maar weer schieten op Talpa!!! Lekker makkelijk hoor. Wacht maar af allemaal, ze komen in het voorjaar heel sterk terug. Met een expert als Remko van Westerloo heeft Talpa een gouden troef achter de hand. Hij bouwt rustig door aan Talpa, zodat het toch nog een enorm succes wordt. Ik hoop dat TV Formats dan ook de moeite neemt om de topscores van Talpa te plaatsen, maar dat zal wel niet.

  Reply
 2. Wat moet TVF dan doen? Een zender die met veel bombarie in de markt gezet werd, als concurrent van RTL4 en SBS6, en nu regelmatig ONDER RTL7 en Veronica staat! Talpa heeft een heel groot serieus probleem, en ook ‘dit najaar’ zouden ze gaan knallen. De enige redelijke maand die ze gehad hebben was eind vorig jaar. Maar het is nooit in de buurt gekomen van 10, laat staan de beoogde 12% in 20-49.

  Bovendien, over Deal or No Deal doet TVF positief. Alleen constateert TVF terecht dat de rest er omheen belabberd scoort, en 2,6% in 20-49 is niet echt positief te noemen of wel dan?

  Reply
 3. Kom op, talpa heeft gewoon tijd nodig zodat mensen het goed kunnen vinden. Bovendien is het de laatste anderhalf jaar ook heel mooi weer geweest en mensen zitten dan liever buiten dan voor de buis.

  Reply
 4. Een gouden troef ACHETR de hand?!?! Wat heeft ie het afgelopen anderhalf jaar dan uitgespookt?!
  En die 2,6% staat in de top 5 van slechtste dagen ooit van Talpa, op enkele zomer-dagen na, toen zelfs het eigen personeel niet keek 🙂

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s