Ik wil er meer kut in

Ik_wil_meer_kutDe tering en de tyfus zijn hippe ziekten vandaag de dag. Zo beschuldigt RTL programmadirecteur Bart in ‘t Hout de oud IDTV eigenaar Harry de Winter ervan zijn vermogen van 50 miljoen bij elkaar geharkt te hebben met het uitzenden van de "grootst mogelijke teringzooi". En dat het nu hypocriet is om te roepen dat je minder wil verdienen in een advertentie. De Winter reageert op zijn beurt door te zeggen dat de helft van zijn vermogen komt uit programma’s als Oud Geld en Pleidooi. En dat de enige ‘teringzooi’ die hij maakte, in opdracht van In ‘t Hout was. Toen In ‘t Hout De Wallen op Stap zag riep hij "ik wil meer kut! Ik wil er meer kut in!  In de tussentijd gaat De Winter door met zijn kwaliteitszender. Hij meldt zich als er nieuws is.

Advertisements

9 thoughts on “Ik wil er meer kut in

 1. Altijd fijn een discussie op niveau.
  Gelukkig lijkt het erop dat de redaktie van TV-Formats er ook niet vies van is.
  Jammer dat het woord KUT in de kop niet wat groter kon.
  Dat geeft je site altijd net wat extra stijl.

  Reply
 2. Sja…er is een groot verschil tussen Harry de Winter en Bart in ‘T Hout. Bart in ‘t Hout is – net als Fons van Westerloo – toch vooral een LOONDIENST MANAGER die er van houdt een mooi salaris te incasseren. Harry de Winter is een ondernemer geweest die zelf zijn geld bij elkaar heeft geharkt.
  Het is makkelijk, maar vooral laag bij de grond voor iemand die in loondienst is en beslisbevoegdheden heeft om met andermans geld om te gaan – om een ondernemer over zijn eigen gelden zonder enige grond af te zeiken.

  Reply
 3. Dat is een hele rake opmerking David de Jong, die dikke heeft inderdaad zijn hele leven nog geen cent risico genomen, bijzonder LAF om dan deze opmerkingen over de Winter te maken

  Reply
 4. Het Broadcast-interview: tja, denk dat RTL wel met dat interview in de maag zit. Sjonge, wat was die man iedereen, en met name de mensen die ECHT wat gepresteerd hebben (Joop vd E, Harry de W., Rene Stokvis, etc etc) aan het afzeiken zeg. En dat in z’n coltruitje en met onderkin. Is dat nou een van de directieleden van een wereldwijd concern? BAH, wat een hork zeg.

  Reply
 5. Dat is nou lullig! Iedereen weet toch dat Bart in ‘t Hout al jaren lijdt aan de ziekte van Gilles de la Tourette?
  Of was hij nou (en nog steeds) de spreekpop van Fons van Westerloo en heeft Fons die ziekte.
  Nou ja, het is in ieder geval zwaar KUT hier aan de top bij RTL!
  We missen Leo!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s