Donderdag gehaktdag

Suze_regilioDe ijsoorlog tussen de tv-concerns RTL en SBS zet door. RTL komt niet vrijdag maar een dag eerder op donderdag met de eerste uitzending van Dancing on Ice. Het concurrerende SBS-programma Sterren Dansen Op Het IJs begint ook al donderdag, maakte een woordvoerder dinsdagavond bekend. Tijdens de eerste RTL-uitzending wordt een ‘onbekende Nederlander’ toegevoegd aan de dertien dansparen, werd dinsdagavond in RTL Boulevard bekendgemaakt door het presentatieduo van het ijsdans-..

programma Martijn Krabbxc3xa9 en John Williams, ook wel Miami Ice genoemd. Iedere Nederlander is vanaf donderdag 14.00 uur uitgenodigd in Studio Baarn waar de mensen proefschaatsen. De jury onder voorzitterschap van Joan Haanappel oordeelt uiteindelijk wie er afvallen. Degene die uiteindelijk mee mag doen, moet een dag later op vrijdag al optreden. ,,De mensen moeten wel ouder zijn dan vijftien jaar”, aldus Krabbxc3xa9. Bij SBS vindt donderdag een wildcardrace plaats, waarin vijf bekende Nederlanders strijden om een extra plaats (ANP).

Advertisements

One thought on “Donderdag gehaktdag

  1. De heren Van Westeloo en In xe2x80x99t Hout vallen nu wel definitief door de mand. Toen ze bij SBS zaten konden ze alleen maar RTL kopixc3xabren. Nu ze bij RTL zitten kopixc3xabren ze SBS. Het geeft wel aan dat deze heren niets anders kunnen dan de concurrent nadoen. Ze hebben geen enkelen creativiteit om zelf iets te bedenken. De marktleider imiteert de nummer 2. Met het gedwongen vertrek van Leo van der Goot is RTL wel heel diep gezonken.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s