Van Westerloo erkent verlies

Fons_1 Op dit moment verplettert SBS6 met zijn ijsshow die van RTL4. En RTL baas Fons van Westerloo erkent ruiterlijk zijn verlies "..Wie een oorlog voert kan ook verliezen. Wij zijn frontaal geraakt door SBS6. Mijn troost: we hadden een geweldig programma. Maar de sympathie lag kennelijk bij de concurrent, die met voel- en zichtbaar meer passie dan wij achter de zaak zijn gaan staan..". Dit laatste is wel een klein prikje richting producent Endemol natuurlijk. SBS baas Eric van Stade is helemaal stil van de overgave..

van zijn concurrent. "..Ik ben enorm trots op het resultaat. En het zijn ware woorden die Fons spreek; wij zijn niet gewend om zulke grote shows neer te zetten. Dus wij zijn er met als onze kracht ingegaan. Dat plezier spat van het scherm..". En dat is weer een compliment voor producent Eyeworks. Van Stade realiseert zich wel dat de race nog niet gelopen is. Er is een slag gewonnen, maar er zijn nog negen weken te gaan.

Advertisements

7 thoughts on “Van Westerloo erkent verlies

  1. vind het moedig.Echt modig vind ik het om naar de donderdag of de zaterdag of enige andere dag te gaan, uit respoect voor de kijker.

    Reply
  2. Fons heeft een stok (Dancing On Ice drama) om Wim ter Laak te slaan. Nu nog even subtiel zijn zoontje binnenhalen en de opvolger voor Bart in ‘t Hout is geregeld.

    Reply
  3. Het prikje was bedoeld voor de eigen RTL organisatie. Endemol heeft met Fons’woorden een prachtig programma neergezet en verdient lof.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s