Santegoeds: leegloop bij Tien

Evert_spr Evert Santegoeds – de keizer van geen kijkers – heeft wellicht wat haatgevoelens tegen zijn werkgever Tien die zijn roddelshow Entertainment Live (terecht) heeft geruimd. Santegoeds orakelde op de radio dat de leegloop bij Tien is begonnen. Shimmy gaat naar SBS, Caroline Tensen doet ook wat voor de NCRV en Ivo Niehe is al weg. Ook haalde Santegoeds nog even fijntjes uit naar zijn grote vriend (en Tien collega) Jack Spijkerman die in scheiding zou liggen.

Advertisements

3 thoughts on “Santegoeds: leegloop bij Tien

 1. Tja erg raar allemaal, je zou juist de schouders er onder moeten zetten en juist avontuur moeten snuiven,of wil men gewoon mee liften op een succes?

  Reply
 2. PRIMEUR: Machtswisseling bij Talpa ofwel TV Tien!

  Dat de nieuwe zender van John de Mol niet helemaal naar wens verloopt is iedereen wel duidelijk. Programma’s sneuvelen en het aantal succesvolle formules is op 1 hand te tellen. Dit alles doet het imago van de zender geen goed.

  John de Mol is natuurlijk zakenman en professional genoeg om dit alles te onderkennen. Natuurlijk houdt hij naar buiten toe de schijn op dat alles naar wens verloopt, maar achter de schermen neemt hij toch zijn maatregelen.

  Sterrenstek heeft van goed ingevoerde bronnen vernomen dat er binnen Talpa/ TV Tien een machtswisseling zal gaan plaatsvinden. Als het goed is komt men met het volgende naar buiten:

  De nieuwe programma directeur van TV Tien zal Leo van der Goot gaan worden. Leo is al binnengehaald als adviseur, maar hij moet de kar gaan trekken. Met deze benoeming zal Remco van Westerloo plaats moeten gaan maken. Hij heeft het niet kunnen redden . Zo succesvol als dat hij bij Net 5 was , zo weinig succes heeft hij bij Talpa geoogst.

  Leo van der Goot was als programma directeur zeer succesvol bij RTL 4, maar door een meningsverschil met zijn baas Fons van Westerloo moest hij de laan uit. Dus: tijd voor revanche Leo!!

  Bron: Sterrenstek.nl

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s