Vara Vista

Matthijs2 De Vara heeft Matthijs van Nieuwkerk een standje gegeven. Niet te hard natuurlijk, hij is immers Hilversums meest populaire presentator. Wat was er aan de hand? Van Nieuwkerk praatte op een bijeenkomst van de introductie van Vista de boel aan elkaar. Voor een kleine vergoeding uiteraard. En op dezelfde avond interviewde hij ook een Nederlandse designer die aan Vista heeft gewerkt in De Wereld Draait Door. En dat ging volgens de VARA iets te ver. Van Nieuwkerk vindt dat inmiddels ook.

Advertisements

5 thoughts on “Vara Vista

 1. Het wordt tijd Matthijs van Nieuwkerk een keer iets van zijn heiligheid verliest. Want laten we wel wezen die hype rond Van Nieuwkerk neemt inmiddels ernstige vormen aan.

  Reply
 2. Oei!, dat is niet helemaal netjes van Matthijs. Maar ik vergeef hem..

  En het kan altijd erger. Ik zag in RTL-Boulevard gisteren, dat de maatjes van de afwezige Albert Verlnde(n) de instructie hadden gekregen om de musical van diezelfde Verlinden eens vet te gaan promoten. Dat vind ik eigenlijk veel erger..

  Reply
 3. Hype rond van Nieuwkerk… hoezo hype ?? Is het niet gewoon wat het is;
  Van Nieuwkerk presenteert nu eenmaal een heel aantrekkelijk programma (DWDD) dat de P.O. uitzendt en dat doet hij op een verfrissende manier.
  Het format is goed, de redactie is goed, de presentatie is goed en dat bij elkaar opgeteld geeft een meer dan uitstekend resultaat dat uiteraard een stralende weerslag heeft op de presentatie… Maar hype … Nee dat lijkt me (jaloerse ??) onzin.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s