Tien moet nog platter

De_joop_1 Joop van den Ende bestaat 65 jaar. En daarom een interview in Volkskrant Magazine met de entertainmentreus. Veel theater, maar een paar opmerkingen over televisie en Tien:

"..luister ik ben met de televisie gestopt omdat ik zelf niet van programma’s als De Gouden Kooi houdt. Maar het is een tijdsbeeld, en dat kun je niet tegengaan. Er moet alleen iets van kwaliteit tegenover staan.."

"..het is verschrikkelijk dat John de Mol zo onder vuur ligt met Tien, maar ik begrijp het wel.."

"..John weigert in de marketing van zijn product zichzelf mee te nemen. Wat zijn zuster Linda wel goed doet, en goed, met een eigen blad en zo, dat kan John niet. Ik denk dat dat de belangrijkste reden is dat het niet wil lukken van Tien. Want kijkers denken dat zijn hart er niet in zit. Terwijl dat er voor 200% in zit. Die man houdt van zijn vak". John moet de media leren gebruiken. Hij moet, als hij wordt aangevallen, uitleggen waarom hij het doet zoals hij het doet.."

"..het kan nog wat worden met Tien. Mits John een aantal mensen in zijn organisatie vervangt, en een keuze maakt voor een niche, om van daaruit zijn zender verder te bouwen. Je kunt niet een zender neerzetten met en sport en Nederlands drama en realitysoaps. Misschien moet hij de komende drie jaar wel nog gerichter plat worden..

Advertisements

5 thoughts on “Tien moet nog platter

  1. Joop heeft gelijk, Tien is autistisch niet open en onbevangen richting buitenwereld. En inderdaad een rij programma’s waar geen overeenkomst of visie in is terug te vinden.

    Reply
  2. kan me niet voorstellen dat het laatste door JDM is gescheven of die moet in America wel heel erg vroeg uit zijn bed zijn gekomen hahahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s