Risken voor gevorderden, deel 3

Spel_riskJohn de Mol neemt via zijn investeringsmaatschappij Cyrte een belang in de Telegraaf Media Groep (TMG). Een woordvoerder van De Mol bevestigt aan het ANP het belang in TMG, maar wil tegen het ANP niet zeggen wat de omvang is. Naar verluidt zou het om 7 xc3 8 procent gaan. Door de interesse van De Mol in TMG wordt meteen gespeculeerd op de verkoop van zijn tv-zender Tien. SBS zou daarmee weer in beeld komen, want TMG heeft 20 procent van de aandelen in de internationale tak van SBS Broadcasting Group, het moederconcern van de SBS-zenders in Nederland. Maar omdat SBS Broadcasting bezig is te fuseren met het Duitse Sat1/ProSieben zou De Mol dat scenario ook weer tegen kunnen staan, omdat zijn invloed dan steeds kleiner wordt. Ingewijden houden er daarom ook rekening mee dat TMG uit SBS stapt en met het nieuw verworven geld de boer op gaat. Samen met De Mol zou de uitgever het tv-productiebedrijf Endemol kunnen kopen van Telefxc3xb3nica. Een tosti-ijzer voor degene die de oplossing weet..

Advertisements

13 thoughts on “Risken voor gevorderden, deel 3

 1. Het RTL orakel Fons van Westerloo is de laatste anderhalve week in ieder geval opvallend stil en afwezig in de pers. Ondanks zijn uitspraak dat de deal zo goed als rond was en RTL en Talpa binnen enkele dagen met mededelingen zouden komen.

  Reply
 2. De Mol weet zelf niet eens van deze ‘investeringen’ af.

  Het is allemaal Frans Botman die dat doet.
  Dxc3¡t is de RISK speler!

  Reply
 3. Alsof De Mol bepaalt of hij Endemol wel of niet kan kopen. Slim chance. Tenzij hij absurd hoog biedt, is De Mol wel de laatste aan wie die Spanjaarden willen verkopen. Daar zit nog heel veel oud zeer.

  Reply
 4. Die Spanjaarden weten heus wel dat ze destijds opgelicht zijn door De Mol. Dus hij staat als laatste in de rij.

  Reply
 5. De Mol de grootste loser aller tijden? Met Talpa/Tien heeft hij verloren, dat lijkt me duidelijk. Voor de rest heeft hij er samen met Van den Ende voor gezorgd dat Nederland een land is waar in de wereld van content rekening mee wordt gehouden. Dankzij alle Endemol-offsprings verdienen honderden mensen een al dan niet goedbetaalde boterham. Grootste loser aller tijden? Dat ben je als je De Mol zo noemt.

  Reply
 6. De Mol heeft gewoon een spel gespeeld met Fons en iedereen trapt erin. Want de Mol wil zonder gezichtsverlies stoppen met Talpa. Hij moet mensen kunnen lozen en een redelijke deal kunnen maken. De hele familie van Fons werkt bij Talpa en staat op straat als Talpa opgaat in SBS. Dus Fons roept dat hij Talpa gaat kopen en SBS wordt nerveus en slaat aan het onderhandelen. Gevolg John maakt goede deal met SBS, een slechte voor SBS, en een deel van z’n mensen kan bij RTL aan de slag. Koehandel en dat alles voor het ego van de Mol.

  Reply
 7. Frans Botman ??? Mike je bent goed op de hoogte het is franK Botman en dan klopt je stelling ook nog eens niet. De Mol speelt geen spel niet 1 iemand kent de Mol hier en dan toch zo stellig een mening verkondigen , knap !!

  Reply
 8. Frans Botman ??? Mike je bent goed op de hoogte het is franK Botman en dan klopt je stelling ook nog eens niet. De Mol speelt geen spel niet 1 iemand kent de Mol hier en dan toch zo stellig een mening verkondigen , knap !!

  Reply
 9. Zieke Fons

  Worden al die sneue belspelletjesspelers belazerd? Fons van Westerloo, de pooier die ooit de harde porno officieel op de Nederlandse beeldbuis introduceerde, had onlangs twee gevallen van fraude op een van zijn zendertjes ontdekt. Twee! Dan heeft hij waarschijnlijk een halve minuut gekeken. Elke normale boerenhork die tien minuten naar die onzin kijkt ziet xc3xa9xc3xa9n grote criminele organisatie, die de boel grootschalig besodemietert. Dementen, analfabeten en goedgelovige kinderen tuinen in deze onzin en worden massaal verlost van hun laatste spaarcentjes. Dit meestal bij een woekeraar geleende geld stoppen ze in de varkens van de belspelletjesmaffia. Zieke Fons vertelde vorige week dat hij de door hem geconstateerde fraude niet langer pikt en dat hij producent Endemol keihard zou gaan aanpakken. Sterker nog: hij dreigde te stoppen met die ranzige oplichterij!! Ja Fons houdt van grote woorden. Inmiddels hebben ze hun geschil bijgelegd. Endemol houdt zich voortaan echt aan de belspelletjescode en zal de zaak niet meer flessen. Heerlijk woord: belspelletjescode.
  Mag je stellen dat die commercixc3xable omroepen criminele organisaties zijn? Ja, dat mag je stellen. Dus je zou kunnen zeggen dat Fons van Westerloo leiding geeft aan een criminele organisatie? Ja, dat kan je keihard roepen. Maar als RTL of Fons zelf je na deze beschuldiging voor het gerecht daagt dan verlies je het? Ik denk het wel. Ik vrees dat je dan wordt veroordeeld wegens smaad en dat je een schadevergoeding aan de oplichters moet betalen. Het leuke is dan wel dat er in alle kranten staat dat hij geen oplichter is, terwijl het hele Nederlandse volk weet dat hij het wel is. Een heel vies, ranzig oplichtertje zelfs. Sterker nog: Fons weet het zelf ook. Dag en nacht weet hij het. Overdag tilt hij allerhande kneuzen door ze voor te spiegelen dat ze gemakkelijk geld kunnen winnen en xe2x80x99s nachts tilt hij allemaal eenzame mannen die dronken worstelen met hun erectie. Die mogen ook weer bellen of smsxe2x80x99en voor heel veel geld. Of ik het zou durven? Of ik Fons van Westerloo, John de Mol en meer van dat soort gajes oplichters zou durven noemen? Ja, ik zou het wel durven, maar ik vind het een beetje zonde van mijn tijd. Iedereen weet het al en iedereen weet het al jaren. Het is handiger om te zeggen dat dit soort geen oplichter is. Gewoon in de krant schrijven dat John de Mol en Fons van Westerloo geen oplichters zijn. Stel dat zij dit lezen dan denken ze zelf: Maar dat zijn we toch wel? We zijn alleen hele slimme oplichters, die binnen de mazen van de wet opereren. Maar we zijn het al jaren. Alleen mag een ander het officieel niet zeggen. Je mag ons van de rechter geen crimineel noemen, maar we zijn het in hart en nieren. Daarbij zijn we ook nog hele smakeloze oplichters.
  Dus iemand die bij Talpa, SBS of RTL werkt is crimineel? Ja. Je mag het niet zeggen, maar het antwoord is ja. En dat weten ze zelf ook. Alles wat bij die zenders werkt weet dat ze onderdeel uitmaken van een club criminelen. Je houdt die gedachte stil in je hoofd, fluistert hem hooguit op een zwak moment tegen je geliefde, maar je gaat niet hardop in de kroeg roepen: xe2x80x9eIk werk voor een club laaienlichters!xe2x80x9d Dus als je morgen een Talpatype tegenkomt dan ga je dat zeggen? Nee, dat zeg je niet. Dat weet diegene zelf wel.
  Bijna niemand zegt tegen mij dat ik te dik ben, terwijl ik dat zelf heel goed weet. Iedere ochtend denk ik in de badkamerspiegel: zuip nou toch eens wat minder. Breng die kop weer terug naar ooit! En zo denken de Johnnen, Fonsen en andere oplichters iedere ochtend: ik ga weer een hele dag legaal frauderen en sneue mensen besodemieteren. Dat zeggen ze aan het ontbijt niet tegen hun geliefden. Die weten dat ook al lang. Dat zijn zaken die je niet meer bespreekt. Daar discussieerde je vroeger over. Nu is de commercixc3xable gedachte: als ik ze niet til dan tilt een ander ze, dus laat mij ze maar tillen. Zo simpel is het.

  Youp van xe2x80x99t Hek

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s