De Mol in startblokken

Demol5Cyrte Investments, het investeringsbedrijf van John de Mol, bereidt een formeel bod voor op tv-producent Endemol. Dat bevestigt een woordvoerder van Cyrte. Begin maart zette het Spaanse telecombedrijf Telefxc3xb3nica zijn dochterbedrijf officieel in de etalage, toen al langer in de wandelgangen bekend was dat de Spanjaarden van het..

mediahuis af wilden.Cyrte werd genoemd als gegadigde voor het mediabedrijf. xe2x80x98Telefxc3xb3nica heeft ons enkele weken geleden gevraagd serieus na te denken over een bod voor Endemol. Daar zijn we nu mee bezig’, aldus de woordvoerder van Cyrte. Wie de andere bieders zijn, weet hij niet. Volgens de Britse krant The Times zijn er drie serieuze kandidaten overgebleven in de tweede biedingsronde. John de Mol samen met Mediaset van Silvio Berlusconi en zakenbank Goldman Sachs, Bernard Arnault van LVMH Moxc3xabt Hennessy Louis Vuitton, en voormalig Endemol-bestuurslid Tom Barnicoat. Volgens de krant is er waarschijnlijk volgende maand een koper bekend (Adformatie).

Advertisements

13 thoughts on “De Mol in startblokken

 1. Volgens mij is De Mol iemand die eigenlijk a-creatief is.

  Hij is wel goed om ‘De-mythe-De-Mol’ vol te houden.
  Maar ‘Endemol’ kopen?

  Pure, a-creatieve armoede.

  Reply
 2. Als De Mol, Endemol terug koopt kan hij niet verder gaan met Tien/Talpa. Dit heb ik vandaag gelezen op een teletxt pagina met shownieuws. Want het kan niet, en Tien en Endemol zo was er te lezen.

  Reply
 3. De Mol wil Endemol helemaal niet kopen. Hij wil zijn huidige 10% in Endemol gewoon zo duur mogelijk verkopen. Daarom loopt hij ook mee te bieden en zijn eigen biedingen te lekken.

  Reply
 4. De Mol, of Cyrte, gaat Endemol inderdaad niet kopen. Ik vraag me overigens af of hij net na de verkoop (aan een van die andere partijen) zijn pakketje zijn pakketje aandelen Endemol met heel veel winst verkoopt…en of er dan door een of andere waakhond ingegrepen zal worden…. we’ll see…

  Reply
 5. de samen werking is rond, tapa tv heeft een samenwerking gesloten met sbs groep.
  veronica wordt bij de boedel van talpa gevoegd, kunne ze samen zinken…………

  Reply
 6. Het moet niet veel gekker worden. Eerst koopt de Mol twee jaar lang zo’n beetje elke week SBS, dan wordt Talpa overgenomen door RTL, dan koopt SBS weer Talpa????

  Kortom niemand die het weet en waarschijnlijk weet de Mol het zelf ook niet.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s