Beau's Hot Line

PhoneBeau als preauducent lijkt succesvoller te worden dan Beau als presentator. Vanavond gaf hij in De Wereld Draait Door aan dat hij in Cannes op de televisiebeurs MIP opties op zijn TV format The Phone in zo’n 30 landen heeft gesleten met zijn bedrijfje Park Lane. Gigant in televisieland Fremantle is daarbij wel de meest interessante optienemer. Maar ja, dat bedrijf koopt net zo makkelijk opties als Estelle Gullit Chanel-jasjes. Het gaat erom dat er ook geproduceerd wordt, pas dan draait je bankrekening overuren. The Phone werd mede geinspireerd door een scene uit de film Die Hard With A Vengeance. Op 6 juli start The Phone bij de AVRO. En dus gelukkigerwijs niet bij zijn werkgever Tien, de bermuda driehoek van Hilversum als het om grote sterren en kijkers gaat.

Advertisements

5 thoughts on “Beau's Hot Line

 1. Beau is wel succusvol als presentator wat dacht je van Deal or no deal. Elke rond de 400.000 of 500.000 kijkers. En soms zels uitschieters van 665.000 kijkers en de herhaling 121.000 kijkers. Dat maakt samen 777.000 kijkers bij elkaar! En dat noem je niet succesvol? Als Deal or no deal dadelijk op RTL is scoort het iedere dag boven het miljoen denk ik!

  Reply
 2. Beau doet het wel goed in programma’s waar het format sterk is dan de presentator, zoals DOND en RTL Boulevard. Zodra Beau een programma moet gaan dragen zoals zijn talkshow in het verleden, of zijn Hollywood programma, dan gaat het echt mis

  Reply
 3. Daar ben ik het met jou eens. Want Beau kan niet alleen een programma dragen, hij heeft daarbij of een mede presentator nodig of een goed format. En inderdaad het programma in Hollywood en de talkshow’s waren inderdaad geen succes omdat hij niet alleen zo’n programma kan dragen.

  Reply
 4. wat een onzin-verhaal van Beau bij DWDD.

  We hebben het over een programma dat in JULI op NED3 wordt uitgezonden….

  30 landen verkocht?
  Fremantle zit in 30 landen, maar dat wil nog niet zeggen dat het in 30 landen gemxc3¡xc3¡kt gaat worden.

  Een hype waar de Telegraaf in is getrapt.
  Wacht maar af; gaat als een nachtkaars uit.

  Reply
 5. @SANDRA… MISSCHIEN HANDIG EERST BETER TE KIJKEN EN TE LEZEN
  ZOWEL IN DWDD ALS IN BOVENSTAAND STUKJE VAN tvf WORDT EXPLICIET DUIDELIJK GEMAAKT DAT HET HIER OM OPTIES GAAT EN DAT HET PAS WERKELIJK INTERESSANT WORDT ALS ER GEPRODUCEERD GAAT WORDEN !!
  Koertom jou stukje voegt niets toe want er tsaat hetzelfde, hooguit voegt het toe dat je niet goed hebet gelezen en geluisterd naar DWDD waar Beau zelf dit verschil benadrukte !

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s