Piet Bambergen gerecycled

Mounties_2Televisiebeelden worden tegenwoordig vele malen meer gerecycled dan oud papier. Reinout Oerlemans gaat de truc voor de TROS herhalen. Het is een soort Top 10 van TROS programma’s ooit. Of is het misschien meer een soort Back to the Seventies (of Eighties) met de TROS? De titel die de lading deze keer dekt is Lachen met de TROS. Dus druk binnenkort op de Eerste Hulp afdelingen met hartverknetteringen vanwege de gerecyclde Mounties.

Advertisements

4 thoughts on “Piet Bambergen gerecycled

  1. Ach, de DVD’s van de Mounties en ook van Piet Bambergen alleen vliegen als warme broodjes over de toonbank, kijk naar de enorme stapels die bijv. een MediaMarkt ervan aansleept om aan de vraag te voldoen dus blijkbaar is er volop vraag naar en zal het op de Eerste Hulp afdelingen wel meevallen en dat geldt trouwens ook voor andere TROS-produkties uit die periode

    Reply
  2. Bij humor geldt: ‘It’s the singer, not the song’. Vind je Youp leuk, dan kan-ie dertig jaar lang hetzelfde riedeltje afsteken, vind je Piet Bambergen leuk dan mag de humor gerust belegen zijn.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s