Frits Barend niet welkom bij RTL

Barend_haarstukkieHet uithangbord van alle toupetdragers in Nederland – Frits Barend – is niet meer welkom bij RTL. Dat zegt Fons van Westerloo vandaag in een interview met Telegraaf. Vanwege Barends medewerking aan internetzender Het Gesprek luidt de verklaring. Wellicht speelt wrijving over Barends hoge salaris in het verleden en het toenmalige vertrek naar Tien een rol. En dus kan Frits zijn rol…

in voetbalprogramma’s vergeten in het nieuwe seizoen. En velen zullen daar ook niet om rouwen. Vanaf zijn vakantieadres in Sardinie laat Van Westerloo weten dat Beau, Linda, Bridget, Geer en Goor wel van harte welkom zijn.

Over zijn verspreking van 18 maart in De Telegraaf – waarin hij de deal met RTL en Tien aankondigt binnen enkele dagen – geeft hij toe dat zijn baas Gerhard Zeiler dat niet handig vond. Zachtjes uitgedrukt, want volgens insiders heeft Van Westerloo er flink van langs gekregen van Zeiler, die dit terecht een hick up in de onderhandeling vond. Desalniettemin zegt Van Westerloo geen spreekverbod te hebben gekregen. "..Ik laat mij maar door een iemand het zwijgen opleggen en dat is de Heer zelf.."

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s