Felderhof garantie voor overlijden

JosbrinkOok zonder kloppend hart blijft Jos Brink een kijkcijferkanon. De omroepen rollen over Jos heen. Net zijn laatste adem uitgeblazen op vrijdag en de TROS kwam al met een herhaling van Portret van een passie dat richting de miljoen kijkers ging. Dezelfde avond RTL5 met een herhaling van Wintertijd er over heen, een kwart miljoen kijkers. Het SBS Shownieuws scoorde met een blij overlijdensbericht 1,2 miljoen kijkers. Zaterdag kon Felderhof niet achterblijven. Een optreden in dat programma is een garantie voor overlijden. Vraag maar aan Herman Brood, Majoor Boshardt, Pim Fortuyn, Bart de Graaff, Gert Jan Droge, Andre Hazes, Ralph Inbar, Willem Oltmans en Prins Bernhard. En ook Jos Brink kan er nu over meepraten; dood en 1,4 miljoen kijkers..

Voorafgaand aan de Felderhof herhaling scoorde Dag Lieve Mensen ook 1,4 miljoen kijkers. De NCRV en AVRO hebben het dode kijkcijferkanon ook een prime time plek gegeven voor morgen; om 19.30 uur in een gezamenlijk programma een impressie van de uitvaart van Jos Brink. In Dag Jos zijn onder meer beelden te zien vanuit het Koninklijk Theater Carrxc3xa9, de Afscheidsviering van Schrift en Tafel in kerk De Duif en van de begrafenis op begraafplaats De Nieuwe Ooster. Naast deze uitzending zijn er wederom – jawel – xe2x80x99s middags herhalingen te zien Dag lieve Mensen en Villa Felderhof.

Advertisements

7 thoughts on “Felderhof garantie voor overlijden

 1. “Een optreden in dat programma is een garantie voor overlijden.”

  ook zonder in het programma te komen, kan ik je de garantie geven dat je dood gaat. 🙂

  Reply
 2. Majoor Boshardt (94), Willem Oltmans (78), Prins Bernhard (93)… die zijn toch niet in de wieg gestorven.
  En aangezien er meer dan 150 BN-ers te gast zijn geweest in het programma, is het aan te nemen dat niet iedereen even oud wordt.
  Niettemin is het wel een ideaal programma om uit te zenden wanneer er weer een BN-er komt te overlijden.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s