Jack van Gelder naar Irak

JackvangelderrodewijnEigenlijk zouden Toine van Peperstraaten en Dione de Graaf in een loopgraaf in Afghanistan moeten liggen gezien het salaris dat ze verdienen. Wouter Kurpershoek beklaagt zich in Volkskrant Magazine nogal over het feit dat NOS verslaggevers als Peter ter Velde en Gerrie Eickhof tegen CAO loontjes in een greppel in Irak of Afghanistan moeten liggen, terwijl de sportpresentator die NEC-NAC aan elkaar babbelt met drie ton wegloopt. De hogere bedragen voor sportpresentatoren verklaart NOS directeur Gerard Dielessen doordat deze presentatoren ook praatprogramma’s als Studio Voetbal presenteren. Tussen Hugo Borst en Youri Mulder inzitten om over voetbal te babbelen is natuurlijk veel meer geld waard dan tussen fluitende kogels te laten zien dat de wereld in brand staat.

Advertisements

3 thoughts on “Jack van Gelder naar Irak

  1. Ik snap zijn frustratie, en in principe heeft ie helemaal gelijk natuurlijk.

    Maar denk dat er weinig aan te doen is. Een mannetje wat op het opruim-wagentje zit wat na koninginnedag alle tyfuszooi van Amsterdam moet opruimen verdient ook minder dan de presentator op het 538-podium die de sterren aankondigt op diezelfde koninginnedag.

    Als ze Jack 2000 euro netto gaan betalen zit ie binnen 3 seconden bij RTL.

    Reply
  2. De aankoop directeur van SBS, Bart Soepnel, gaat het bedrijf verlaten. Dit is zojuist bekend geworden. Het is niet bekend wat hij na het afronden van zijn werkzaamheden bij SBS gaat doen.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s