Rita.TV ?

VerdonkHet had een televisieprogramma moeten worden en dat wordt het misschien ook nog wel. Een Nederlandse televisiemaker kocht een paar maanden geleden de domeinnaam trotsopnederland.nl om die op termijn te koppelen aan het nieuwe televisieprogramma, dat zou gaan over waar Nederlanders trots op zijn.  Een paar dagen geleden werd televisiemaker Raymond Hasselerharm benaderd door xe2x80x9eeen club, een politieke bewegingxe2x80x9d, om zijn website voor een paar duizend euro van de hand te doen. xe2x80x9eNa doorvragen bleek dat het ging om mensen die namens Rita Verdonk beldenxe2x80x9d, zei Hasselerharm vrijdag vanuit Zuid-Afrika, waar hij aan het werk is….

De televisiemaker wilde niet meteen besluiten en vond het bod eigenlijk ook wat aan de lage kant. Zelf kocht hij de domeinnaam voor een paar duizend euro van iemand xe2x80x9edie veel sites heeft.xe2x80x9d Hasselerharm kocht de site om die te koppelen aan een nieuw te maken televisieoprogramma ‘Trots op Nederland’. Het programma-idee ligt nog bij een omroep.

Hasselerharm wil niet zeggen aan welke omroep hij zijn tv-serie probeert te slijten. Hij wil alleen kwijt dat het om een grote omroep gaat. Hij koestert nog steeds hoop dat de serie ook gemaakt gaat worden en onder die naam. xe2x80x9eHet wordt moeilijk een betere titel te bedenken, maar dat is aan de omroep.xe2x80x9d De serie zou tegenwicht moeten bieden aan ‘het gekanker’ op Nederland. Kijkers kunnen gaan stemmen waar zij allemaal juist trots op zijn. xe2x80x9eZoals op de dijken, het voetbal.xe2x80x9d

De televisiemaker denkt ook nog niet af te zijn van de mensen die hem over de site benaderden. Ze moeten dan wel met een beter bod komen dan tot nu toe. Wat er precies geboden is, wil hij niet zeggen. Maar in ieder geval niet meer dan tien mille. xe2x80x9eIk zal nog wel horen van de Verdonks, maar ik wil eerst met de omroep praten. Sites verkopen is niet mijn core-business.xe2x80x9d (Telegraaf)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s