Woensdag Gehaktdag

GooischevrouwenScheiden is hot in televisieland. Vandaag werd bekend dat Linda de Mol en haar man Sander uit elkaar gaan. Maar ook werd vandaag bekend dat de relatie tussen uber-irritante Gouden Kooi-Huub en Lieke op de klippen is gelopen. Linda de Mol moest van nog iemand afscheid nemen. De populairste actrice – Annet Malherbe (Willemijn) – uit de Gooische Vrouwen houdt het voor gezien na de derde serie over de avonturen in Het Gooi. Het voortbestaan van de populairste serie van het in zwaar weer verkerende RTL4 staat nu op het spel.

Advertisements

9 thoughts on “Woensdag Gehaktdag

 1. Waarom moet het ALTIJD zo negatief over RTL4 zijn? Ik zie echt haast nooit een positief woordje over RTL4, terwijl die er wel te maken zijn. Zoals gister toen RTL4 Herrie in het Hotel 1,1 miljoen kijkers scoorde. en RTL5 die met Deal or no Deal 625.000 kijkers scoorde…. Die dingen zie je nou NOOIT op TVFormats. Jammer…..

  Reply
 2. Nou Thom goed hoor, die 2 lichtpuntjes, maar het gaat natuurlijk wel om het totaalresultaat van een rtl die met veel bombarie deze zomer van alles aankondigde. Als je die woorden niet waarmaakt kan de je de bal verwachten natuurlijk.
  Vergelijk maar met Ajax: wint ook af en toe een wedstrijd, maar loopt wel championsleagie en eufa cup mis, ondanks hoge begroting en veel ambities, en staat dus ook onder druk, toch?!

  Reply
 3. De oktoberscores van de drie zendergroepen op de doelgroep 20-49:

  PO 27,9 (NED1 14,1/NED2 4,0/NED3 9,8)
  SBS 27,2 (SBS6 13,5/NET5 7,0/Veronica 6,7)
  RTL 31,3 (RTL4 15,3/RTL5 7,5/RTL7 5,7/RTL8 2,8)

  SBS met een recordmaand bijna even groot als de PO op de commerciele doelgroep 20-49. RTL slechte score met vier zenders en al dat voetbal.

  Reply
 4. Maar RTL nog wel met afstand marktleider… damn en er wordt hier soms gedaan alsof RTL aan de afgrond staat….Nog niet genoeg, maar zolang je marktleider bent doe je het toch redelijk goed?

  Reply
 5. @ David, niet als je 26.3 procent aandeel in je bedrijf hebt verkocht om 35 % te scoren. Het is nog erger dan je denkt. Rtl profiteert het minst van het wegvallen van Talpa. RTL krijgt 2.3 procent van de koek, SBS 2.4 en de publieken meer namelijk 2.7…

  Reply
 6. En zeker niet als je met het weggeven van 26% aandeel in je bedrijf en een extra zender en extra programma’s slechtsssss 2,4% (!!!!) meer haalt dan vorig jaar oktober. Die ouwe mannen bij RTL moeten echt met pensioen

  Reply
 7. Dat ben ik met je eens, zowel Fons als Bart mogen wat mij betreft vertrekken. Er zijn gewoon al te veel fouten gemaakt.

  Maar wat ik wil benadrukken dat het wxc3xa9l onzin is om te zeggen dat RTL aan de rand van de afgrond zou staan.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s