Loopse Vrouwen

ClaireNa Annet Malherbe wil ook Tjitske Reidinga, die de rol van Claire speelt, stoppen met Gooische Vrouwen, zo meldt De Telegraaf. Betekent dit het einde van de goedbekeken serie? De 35-jarige actrice ziet geen heil meer in het nieuwe seizoen. Deze uitspraak doet Tjsitske in een filmpje dat maandag per ongeluk op de website van RTL te zien was. Volgens de zender is het filmpje al 1,5 maand oud en was het niet de bedoeling dat het op de website geplaatst werd. Een tegenvaller die RTL4 nu niet kan gebruiken. Tjitske, bekend van Klokhuis en Ja Zuster, Nee Zuster, speelt in Gooische Vrouwen de succesvolle advocate Claire.

Advertisements

9 thoughts on “Loopse Vrouwen

 1. Dit keer ben ik het helaas eens met Maarten. Van mij mag er best wel eens een sneer gemaakt worden naar RTL, maar de laatste tijd gebeurt dit in elk bericht. Toen ik de titel van dit onderwerp zag, dacht ik al: ze zullen toch niet hier ook een negatieve lading aan geven (want GV gaat gewoon door), maar jawel hoor, het is gelukt. Prima, het is je eigen log, maar het is wel jammer. RTL hoeft echt niet de hemel ingeprezen te worden, maar af en toe wat objectiviteit zou wel leuk zijn.

  Reply
 2. hoezo altijd rtl bashen? dat valt toch ontzettend mee?als rtl gebasht zou worden zouden de berichten veel en veel erger zijn… de situatie is nu natuurlijk dramatisch… maar dat zie je in geen enkel bericht terug. het is allemaal nog erg voorzichtig.

  Reply
 3. gossie gossie, zijn de rtl medewerkers (maarten david) op hun teentjes getrapt? waar gaaat ut nou helemaal over? vlgens mij si dit een telegraafbericht, als maarten en david nou wat harder werken dan wordt rtl misschien weer een succes, al vrees ik het ergste

  Reply
 4. Er is geen sprake van RTL bashen, maar kritisch kijken naar wat er zich afspeelt. Het lijkt erop dat de directie in dezelfde valkuil trapt als De Mol deed met Talpa: bluffen dat je een bepaald marktaandeel gaat halen. Dat had die In ‘t Hout nooit moeten roepen, want je kan erop wachten dat iedereen met een vergrootglas naar je gaat kijken en je, als je niet scoort naar de belofte, een tikkie geven. Bovendien riekt het daar met de komst van Remko natuurlijk naar nepotisme tot en met. De publieke opinie is daar gevoelig voor en neemt je dan niet meer serieus, dat moet men weten. Met andere woorden, (de directie van) RTL heeft zichzelf in een zeer lastige positie gemanouvreerd en gaat daar niet 1, 2, 3 uitkomen.

  Reply
 5. @Mark – Opmerkelijke post. Het zijn de reclamebureaus die dergelijke uitspraken graag wensen maar tegelijk ook degene met de grootste bek als het niet lukt.

  Nederlanders zijn van nature een zuur volk maar op dit weblog is het wel heel erg. Waar komt dat toch vandaan ?

  Reply
 6. @BB: reclamebureaus kunnen dit misschien wel wensen, maar het is aan jezelf of je daaraan toegeeft of niet. Met de hele Talpa geschiedenis nog vers in het geheugen moet je beter weten, je niet laten uitlokken en je eigen (PR-)strategie bepalen. In ‘t Hout heeft zich uit de tent laten lokken en dat is heel dom van hem, want hij beschadigt het merk RTL hiermee. Iemand met zijn ervaring mag dat niet doen, maar ja, het is geen geheim dat hij nog steeds niet weet waar de klepel hangt en dat hij dankzij Van Westerloo (die dat overigens heel goed weet) op zijn positie zit.

  Ik ben het trouwens wel geheel met je eens dat Nederlanders van nature heel erg zuur zijn.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s