Gooische Vrouwen uitgezwaaid

Martin_sheryl_1De speelfilm en de uitslag van het ijsdansen op zaterdag zorgen voor een flinke deuk in kijkcijfers op SBS6. Deze maand kan SBS echter nog goedmaken met Domino Day en een Oranje interland. SBS haalde een weekgemiddelde van 26% op 20-49 jaar. RTL heeft drie van die dikke deuken met Wilma Nanninga, Wendy van Dijk en Andre Hazes. Lichtpuntje is Idols dat op zaterdag weer 160.000 kijkers meer trok. Gisteren werden Martin en Cheryl uitgezwaaid op RTL4 door 1,6 miljoen kijkers. Er komt een vervolg met nieuwe hoofdrolspeelsters. De week bracht RTL een aandeel van 31,3%. De publieken blijven pieken. En zelfs het gestuntel van PSV (bijna 2 miljoen kijkers) brengt de omroepen alleen maar goeds. Aandeel voor deze week is 28,1%.

Advertisements

3 thoughts on “Gooische Vrouwen uitgezwaaid

 1. Ik zou het programma van Wendy geen dikke deuk willen noemen hoor.. het trekt nu al meer kijkers! Maar goed negatieve koppen is natuurlijk altijd leuk, wie weet krijg je nog wel een reactie!

  ps: 1000x geluk!

  Reply
 2. Het spijt me zeer, maar 9% marktaandeel op vrijdagavond RTL4 prime time is meer dan een dikke deuk.

  1000x geluk had ook een slechte start, maar eerst eens kijken wat dat zonder Championsleague op de andere kant doet.

  Reply
 3. was het gisteren echt de laatste GV van serie 3??
  Jammer; goed einde dat wel !!
  Enne… oud Geld ( Annette M.) is niet alleen de bais van het Gooi, maar ook een belangrijke peiler onder het succes van GV, niet alleen vanwege de geweldige actrice Annette M maar dus ook vanwege het karakter.
  dus laten de scriptwriters niet de fout maken dit er in het vervolg uit te laten. dan kun je net zo goed direct voetbalvrouwen of hoe word ik een gooische vrouw of weet ik het wat voor een vlees nog vis programma voorschotelen, waar by far niet zo veel kijkers voor te porren zullen zijn.

  De voorgestelde actrices Martine Bijl, Leontien Borsato etc lijken me geen van allen een optie. Misschien Joke Tjalsma, Geert de Jong, Linda van Dyck, Esmee de la Brontierre… en wie weet wie nog boven komen drijven..

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s