Advocaat Manon Thomas op scherp

WetboekDe Telegraaf bericht vandaag – net als wij hier eerder ondervonden – dat Manon Thomas geld wil zien voor de foto’s. Hoe precies dan, is nog niet zo duidelijk. Daar zorgen vast de messcherpe advocaten voor. Ook wij ontvingen weer zo’n briefje:

Geachte heer / mevrouw,

Zou u zo vriendelijk willen zijn tevens het filmpje te verwijderen? Alvast dank voor de door u te nemen moeite.

Met vriendelijke groet,

Annemiek van Spanje / De Vilder & Van Oosten Advocaten

Ze zijn echt goed bij de wekker hoor, daar bij De Vilder & Van Oosten. Ten eerste hebben hier nooit de foto’s gestaan. Ten tweede heeft op deze weblog nooit een hyperlink (bovendien niet strafbaar..) naar het filmpje – laat staan het filmpje zelf – gestaan. Voor als Willem Holleeder meeleest, ik zou het gewoon bij Jan Heijn Kuijpers houden.

Advertisements

7 thoughts on “Advocaat Manon Thomas op scherp

 1. Kijk maar eens goed naar je eigen tekst .

  ( Op de log stond hier linksboven een link naar Dumpert, waar de vakantiekiekjes van Manon Thomas stonden (nu vervangen door Telegraaf bericht.)

  Nu even eerlijk zijn en je eigen wekker
  ook even op tijd zetten .

  Reply
 2. Het plaatsen van een link is niet strafbaar en dat weet Manon Thomas dondersgoed, vandaar dat ook in de eerste brief staat dat ze niet iedere linker zullen vervolgen, alleen dan niet omdat het een onbegonnen zaak is omdat het er teveel zijn maar gewoon omdat ze er juridisch helemaal niets tegen kunnen doen.

  Laten we wel wezen, de carriere van Mevrouw Thomas zat al een tijdje in het slob en dus is er een relletje nodig om de spotlights even weer op haar te krijgen…. zeg maar zoals Gordon altijd standaard een relletje heeft bij de start van een nieuwe serie programma’s en Willem, de tekst die jij citeert is niks mis mee, het is geen bekentenis ofzo van iets strafbaars. Ik kan best begrijpen dat men hier welwillend is om een link op verzoek weg te halen maar dat maakt het plaatsen van de link in eerste instantie nog niet strafbaar en ik moet wel zeggen dat ik het een slimme zet vind om dan te linken naar het Telegraaf bericht want als zelfs de Telegraaf er gewoon melding van maakt en je via dat bericht evengoed bij de bewuste site terecht kwam geeft wel aan dat er juridisch niets tegen is te beginnen of zou de Telegraaf echt niet weten hoe zoiets juridisch in elkaar zit voor zij zoiets plaatsen…

  Reply
 3. Carrieremove of niet (wat ik overigens niet geloof), dit is gewoon niet kies. Ik wil ook wel zien waar die rel over gaat, maar er als medium bewust ervoor zorgen dat heel Nederland kan meegenieten is not done. Zou het echt afschuwelijk vinden als iemand mijn vakantiekiekjes zou jatten en vervolgens heel pers-Nederland erin meegaat door linkjes te plaatsen. Brr, moet er echt niet aan denken.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s