Ter Laak goes USA

Ter_lake_1Bij RTL werd de sympathieke collega van Leo van der Goot geruimd door de huidige directie. Bij Eyeworks op waarde geschat; Wim Ter Laak goes USA:

Voormalig programmadirecteur van RTL4, Wim ter Laak, maakt samen met Reinout Oerlemans en zijn bedrijf Eyeworks de overstap naar Amerika. Ter Laak (39) is..

is aangesteld als Creative Director International bij Eyeworks.Zijn standplaats is vanaf zomer 2008 Los Angeles. Dat maakte Eyeworks dinsdag bekend.,,In zijn nieuwe rol zal Ter Laak zich richten op de creatieve uitwisseling van de internationale Eyeworks catalogus, om zo de uitwisseling van programma’s tussen Amerika en Europa – en vice versa – te optimaliseren. Daarnaast zal hij direct betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe formats”, aldus televisieproducent Eyeworks. Ter Laak begint zijn nieuwe functie met ingang van 1 februari 2008 vanuit het in Amsterdam gevestigde hoofdkantoor. Vanaf de zomer zal hij zich permanent vestigen in Los Angeles

Advertisements

6 thoughts on “Ter Laak goes USA

  1. Fantastisch voor Wim!

    Hij is er bij RTL op een respectloze manier uit gegooid door de familie van Westerloo, omdat hij niet binen de ‘Stations of A Family’ past.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s