Mariska Hulscher is dom

MariskaNee, Mariska Hulscher is geen hoer. Ze is gewoon dom. In de zeer elitaire Spits die slechts alleen door ‘business class’ reizigers gelezen wordt heeft Mariska een column. Zo ook vandaag. Deze keer zet de Hirschi Ali van de entertainment wereld zich af tegen de Tena Lady reclame. en terwijl ze zichzelf in de tekst in de tussentijd op een rij zet met Madonna en Sharon Stone, vraagt ze zich af of "Unilever van de pot gerukt is" met het uitzenden van de sympathieke kraantje-lek boodschappen. Mariska laat hiermee zien de diepgang van een rubberboot te hebben. Tena Lady is van SCA. Heeft niets met Unilever te maken. Geeft niet hoor, je bent echt geen hoer. Maar wel even leren googlen.

Advertisements

4 thoughts on “Mariska Hulscher is dom

  1. De top 25 van machtigste mannen en vrouwen is bekendgemaakt in Broadcastmagazine. SBS Eric van Stade staat op 2, Rtls Fons van Westerloo op 3, en dat na de zogenaamde megadeal… Pijnlijk. Fons stond vorig jaar nog op 1 en Eric op 14.

    Reply
  2. Reinout Oerlemans staat op 16 en Pauw en Witteman op 20 en Linda de Mol op 21, Matthijs van Nieuwkerk op 22. Zal maandag wel in Boulevard behandeld worden. Staan van de 25 trouwens maar 2 vrouwen in.
    Is trouwens niet de machtigste mannen en vrouwen in het algemeen maar van de omroepwereld.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s