Voorspel

MexindiaanDe beste wensen lieve lezers. Laten we de log dit jaar openen met  enkele voorspellingen. Dat is best origineel. Mede tot stand gekomen dankzij de Maya Astrologie. Dames en heren het wordt een blauw stormjaar volgens de bijna uitgeroeide Mexicaanse indianen:

– De Stations of a Family verliest haar godfather, deze wordt ‘gepromoveerd’ tot commissaris van RTL Nederland. Ook de buschauffeur gaat het veld ruimen. De tovenaarsleerling wordt algemeen programmadirecteur. Gevolg: John de Mol krijgt weer enorme rugpijn

Reinout Oerlemans verovert de VS en sleept een superorder binnen van een groot Amerikaans netwerk.

Joop Atsma wordt de nieuwe baas van de publieke omroep en verwijdert ieder programma waar ook maar een beetje de geur van succes aan hangt.

Murdoch/Newscorp slurpt de ProSieben/SBS groep op

– De Gouden Kooi wordt geopend in Mexico volgens een zegel in de Tzolkin voorspelling.

– Het Al Gore effect blijft inhakken op de tijd die mensen naar televisie kijken, het EK en OS zorgen voor een kleine opleving volgens de blauwe kristallen hand.

Iemand hier nog wat aan toe te voegen?

Advertisements

17 thoughts on “Voorspel

 1. Het betaald voetbal gaat na lang onderhandelen naar de EO en wordt nooit meer op de dag des heren uitgezonden. Weg bord op schoot uitzendingen en amen voor de terugkeer voor de enige echte JC als studiogast bij het Hemelse Voetbal op zaterdagavond. Live wedstrijden zijn alleen nog maar te zien op beeldschermen in de kerk. De echte betekenis van narrowcasting, dichter op god…..

  Reply
 2. HP/De tijd heeft met het artikel over het heersende van Westerloo nepotisme bij RTL wel een beerput opengetrokken. Opvallend dat RTL medewerkers hun verhaal doen en vertellen hoe de sfeer werkelijk is bij het bedrijf.

  Reply
 3. De sfeer is hier gewoon weg met een woord te noemen: verrot!!

  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat dit door aandeelhouders in stand wordt gelaten. Het geeft in ieder geval aan de Nederland niet top of mind is in Duitsland.

  Ik begrijp nu heel dat het met SBS stukken beter is gegaan na het vertrek van die gasten. Helaas zitten ze nu hier….

  Reply
 4. Medewerkers met even goede kwalifikaties (waarvan sommigen al jaren bij RTL werken), zijn gewoon gepasseerd om die hele kliek van Remko van Westerloo en zijn talpa vriendjes binnen te halen!!! Nepotisme!!!

  Reply
 5. Een van de vazallen van Remko, Rudolf Polderman, is binnengehaald tegen alle formaliteiten in. De OR heeft bezwaar aangetekend tegen deze gang van zaken.
  Vervolgens heeft onze BinckBankcommissaris Fons, hem in dienst genomen als freelancer.
  Zo krijg je de sfeer er wel in !!!

  Reply
 6. Zo, dus Fons is commissaris bij Binck. En weten jullie wat de relatie is van een van de oprichters van Binck en Bart in ‘t Hout??

  Het kliek gedrag is dus niet alleen bij RTL…..

  Reply
 7. Heibel bij RTL over binnenhalen Remko van Westerloo

  Bij het verdwijnen van de omroep Talpa kreeg Remko van Westerloo (foto) een baan als programmadirecteur bij het bedrijf van zijn vader en RTL-baas Fons van Westerloo. Intern ligt dat niet lekker, schrijft HP/DeTijd deze week. xe2x80x9cDe keuze voor Remko van Westerloo zorgt voor misnoegen, wrevel en heibel bij de kern van de RTL-medewerkers, zeker nu het marktaandeel van RTL bij lange na niet voldoet aan de verwachtingenxe2x80x9c, aldus de schrijver van het artikel deze week in opi- nietijdschrift HP/DeTijd.

  De kern van RTL-medewerkers zou niet begrijpen dat xe2x80x98de topxe2x80x99 het xe2x80x98zoontje vanxe2x80x99 heeft binnengehaald als programmadirecteur van RTL 5 en RTL 8. Een xe2x80x98insiderxe2x80x99 zegt in HP/DeTijd dat er voor de functie die Remko inneemt slechts xc3xa9xc3xa9n sollicitant was: Remko. xe2x80x9cSommige potentixc3xable kandidaten hielden hun kruit angstvallig droog toen ze merkten dat Remko aan de race meedeed. Ze hadden geen zin vast te lopen in het feodale Van Westerloo-bolwerk, en vreesden complicaties met Fons van Westerloo.xe2x80x9d

  Volgens een zegsman uit kringen van de ondernemingsraad voldeed Remko aan alle voorwaarden van personeealszaken en de ondernemingsraad. En xe2x80x9cals er gesjoemeld was, zouden we aan de bel hebben getrokkenxe2x80x9c.

  Een van de critici vraagt zich in het blad af of het vertrek deze zomer van Wim ter Laak, programmadirecteur van RTL 4, verband had met de komst van Remko. xe2x80x9cTer Laak werd ondergeschoffeld. Hij had een andere visie en verdedigde die ook. Dat kostte hem de kop, zeggen sommigen. Ik zie het anders. Hij zat in de weg.xe2x80x9d

  Het artikel over de Van Westerloos is deze week te lezen in HP/DeTijd.

  Bron: http://www.mediacourant.nl

  Reply
 8. Fons heeft onze OR gewoon in zijn zak zitten. Ze doen precies wat Fons zegt.
  Aan die hele OR heb je geen werkleijk geen zak aan.

  Reply
 9. Laten we Remko op zijn daden afrekenen en niet op het feit dat hij de zoon van is. En al die medewerkers van RTL die het er zo moeilijk mee hebben kunnen toch net als de politie gaan staken! De meeste programma’s kunnen we wel missen.

  Reply
 10. Laten we niet doen alsof dit allemaal net aan de hand is. RTL heeft heel veel interne problemen maar doet op een ouderwetse manier hun best om net te doen alsof er niets aan de hand is. Met die marktaandelen gaat het ooit wel weer goedkomen, maar denk wel dat deze directie niet meer lang zal aanblijven.De toenemende druk, de familieleden die overal blijken te werken in het bedrijf, en vooral de arrogantie van RTL doet ze de das om. Dat is echt begonnen met de ijsoorlog. Dat ze die zouden verliezen is niet eens in ze opgekomen toen ze m bedachten.

  Reply
 11. voorspel dat AT weer zijn verwachtingen weer niet waar maakt. Dat ik weer een msn krijg van een of andere media lul omdat hij gehele jaar achter de buro heeft gezeten dat hij ff een snel format nodig heeft. Dat joop me weer bereikt om te vragen wie hij nu voor als jury lid wilt hebben.

  Reply
 12. Je eerste voorspelling is uitgekomen:

  http://www.ad.nl/cultuur/article1959580.ece?nscategory=topStoryA

  Gelukkig weten de boekhouders in Luxemburg hoe het verder moet: de boekhouders aan de macht. Ook in NL. Interessant is of de commercixc3xable directie (directeur) ook aan de kant gezet wordt, aangezien verdere vervangingen in het management niet worden uitgesloten. Sales draait natuurlijk goed, maar ook daar zijn de relaties met de algemeen directeur innig.

  En om de titel van dit blog nog in het topic te verwerken: welke programmadirecteur komt er? Wie gaat weer lijn brengen in de onsamenhangende “family” of stations? Zodat het niet op een pleeggezin met een paar weeskinderen lijkt, maar gewoon weer op de hoeksteen van de samenleving?

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s