UPC meet uw IQ

Bonniestclaire_1 Straks is het weer zo ver. Dan gaat de IQ test weer een paar BN-ers voor schut zetten. Zo bleek in het verleden dat Regilio Tuur inderdaad nog lager kon dan Bokito. En dat record probeert Jody Bernal vanavond te breken. En u kunt natuurlijk ook meedoen. Gewoon vanaf de bank met een biertje bij de hand. UPC abonnees kunnen meedoen met hun afstandsbediening. Moet u wel een settopbox hebben. Daarmee rekent de UPC even uw IQ uit. Maar wel eerst even uw persoonlijke gegevens afgeven. En dan even afwachten of de Direct Marketing brigade er niet mee aan de haal gaat. Want als u vanavond dan het niveau van Bonnie St. Claire weet te ‘hitten’, kunt u rekenen op een mailing van Gall&Gall op de deurmat.

Advertisements

3 thoughts on “UPC meet uw IQ

 1. LEES NIEUWE REVU VAN VANDAAG: Van Westerloo wordt wederom afgeserveerd, door pr expert, door (weer) van der Veer, door Cornald Maas, door een RTL medewerkers en door Albert Verlinde.
  Alleen Genee kruipt in de kont van Fons, die neemt al zijn uitspraken van vorige week in de NR terug!!

  Reply
 2. Voordat je die IQ test doet via UPC hoef je helemaal geen persoonlijke gegevens invoeren, alleen je leeftijd. Na de quiz is er wel een optie om je email-adres in te vullen.

  Bij twee vragen haperde het systeem, ik kon geen antwoord invullen. Aan het einde van de test was dat ook te zien dat ik twee vragen gemist had.

  Verder is het wel leuk en handig om op deze manier mee te spelen.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s