Geloven 2.0

Kaka Die rotkerk raakt maar leger en leger. Maar de volgelingen van de Paus zijn bij de marketing experts langs geweest. Met slimme marketing krijg je de kerk wel weer vol! Dus lult de EO alleen nog maar over sex, over dating, en huurden ze ook Henny Huisman. En bijbelfilms maken natuurlijk. Daar kun je mooi mee spammen op de YouTube. Maar de marketingextremisten gingen verder. xe2x80x9cwe moeten events doen, experience marketing, narrowcasting, we moeten de doelgroep de kerk intrekkenxe2x80x9d Zo gezegd, zo gedaan. Dus hangen er het komend  EK enorme schermen in de kerk. Kunt u lekker met een hosti ham kaas en een pul wijwater naar foeballe kijken. Hoe de van Bommels stinkefausten uitdelen. En hoe de Taylors kuitbenen verbrijzelen . En hallelujah (3x) roepen als er gescoord wordt. God zij met u..

Advertisements

3 thoughts on “Geloven 2.0

 1. De kerk raakt niet meer vol in Nederland, want voetbalkijken, sexinfo krijgen en dating kun je op andere plaatsen ook. Dus slechte marketing van de kerk als je niet meer weet wat je eigenlijke product is. (en wat was dat eigenlijk?)

  Reply
 2. Het verkrijgen van marktaandeel door het christendom is natuurlijk begonnen met de ‘good old’ kruistochten. Ik erger me ook aan het vermengen van geloof en politiek. En helemaal aan geloof en media.

  Toch beinvloeden deze zaken steeds meer ons dagelijks bestaan, en ik ben bang dat het er niet beter op wordt. Ik constateer dat:
  – EO de grootste omroepvereniging is
  – EO de enige omroepvereniging is die groeit
  – De voorzitter van de EO (Henk Hagoort) baas wordt van de Publieke Omroep
  – We ruim een jaar een christelijk/sociaal kabinet hebben wat nieuwe preutsheid propageert.

  Reply
 3. Beetje vreemd verhaal , maar zit wel wat in .
  Maarja als bijna alle ouders hun kind naar een christelijke school sturen terwijl ze zelf er niets of weinig mee hebben , dan blijven deze rare constructies bestaan.
  Indoctrinatie begint dus al vroeg.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s