China wil SBS6 inlijven

Bruce_leeHet is Fit voor en Fitna in de Kamer. Maar onze volksvertegenwoordigers maakten zich gisteren ook nog druk om andere dingen hoor. Want het zijn niet alleen de Moslims die voor onrust zorgen. Er is ook een tsunami van Chinezen gaande. En daar maakt SP kamerlid Irrgang zich druk om. Want ze hebben de Kruidvat al in handen. En ze hebben hun stokjes ook al in de Fortis gezet. En wat is nu de grote vrees van Irrgang? Dat de Chinezen misschien wel SBS6 opkopen! En zo ja, dan zouden die u beelden van Tibet onthouden. Wake up Irrgang! SBS6 gaat niet verder dan een prullenbak die in de fik staat in Oldeberkoop. Of in het ergste geval een trucker die een trein probeert te snijden in Slachthuisweg. Zet je luiken dus even open Irrgang. Een willekeurig homeshoppingkanaal zendt nog meer nieuws uit dan SBS6. Dat zou trouwens toch mooi zijn. Dat die Chinezen onmiddellijk SBS6 opkopen. Weg Gerard Joling, weg Patricia Paay. Gewoon lekker de hele dag Bruce Lee kijken!

Advertisements

9 thoughts on “China wil SBS6 inlijven

 1. SBS is onderdeel van Prosiebensat1 en de eigenaars zijn investeerders KKR en Perimira. Als de juiste prijs wordt betaald dan wordt de boel verkocht. De Turkse groep Dogan ligt ook op de loer. Vanwege de lage koers van het aandeel en de afwaardering in de boeken van KKR is de hele groep nu echt een koopje geworden. 7 mld en SBS goes China!

  Reply
 2. Ilove weekend , en dat is nou typisch een reactie van iemand zonder smaak Whoehahah.
  Makkelijk om sbs kijkert op de kast te krijgen

  Reply
 3. we doen het nooit maar is nu of nooit aktie:

  20 nieuwe formats xe2x82xac5000,00 4896589
  wie het eerst dit overmaakt is de nieuwe eigenaar van nieuwe programma formules ,je mag ze dan ook echt hebben. Ook voor resel etc ;))

  Kom maar op !

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s