Laroes HAAT Latijnhouwers

Laroes_mispoesDe Volkskrant xe2x80″ die tegenwoordig Q Music nauwgezet volgt, want je weet maar nooit xe2x80″ kondigde vanochtend aan dat RTL nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers naar het Achtuurjournaal gaat. Als opvolger van Philip Ref..Frik..eeh Freriks. Gehoord op Q dus. De Volkskrant xe2x80″ dat kampt met terminale oplagedalingen xe2x80″ gelooft dus alles wat ze op Q horen. Moeten zij weten. Maar nu maakte de hoofdredacteur van het Journaal Hans Laroes – zich hier ook boos om. Is niet waar. En gedoe met geen hoor en wederhoor. En allemaal gebel van Shownieuws, RTL Boulevard. Op zijn weblog laat Laroes in ieder geval duidelijk xe2x80″ en vol met tikfouten xe2x80″ weten dat Latijnhouwers er niet (ik zeg NIET) in komt: xe2x80x9cHeb RTL nieuws baas Harm Taselaar gevraagd zijn nieuwslezer te vragen zich tot de feiten te beperken, zelfs bij gebrek aan liefdevolle aandachtxe2x80x9d. En in de Telegraaf. xe2x80x9cNo way Josxc3xa9. Ik snap dat hij graag bij ons wil werken, maar dat gebeurt nog in geen tien jaar". Dus voor Jeroen: je komt er dus echt niet in bij het Journaal. En voor Hans: was maar grapje hoor..

Advertisements

3 thoughts on “Laroes HAAT Latijnhouwers

  1. Zo die Volkskrant is er flink ingegaan zeg, moet je die reactie van de redactie lezen op de weblog van Laroes, wat een sukkels daar bij die krant

    Reply
  2. Ha , die laroes het grapje was gewoon een grapje maar als laroesje er zo tegen te keer gaat wil je nog wel eens zo een grapje.
    Laroesje joh , laat je niet zo kennen je doet erg vreemd en helemaal over de top.
    Je lijkt Geer en Goor wel

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s