Snoeien in april

SnoeienIntelligent en modern als ze zijn daar op het Mediapark, hebben ze de afgelopen jaren uw belastingcentjes gestopt in 17 (ZEVENTIEN) digitale televisie themakanalen. Reikhalzend keek u elke avond weer uit naar TROS Sterren.nl, AVROxe2x80x99s Museum TV, EOxe2x80x99s Omega TV, NOS Politiek 24 en nog 13 (DERTIEN) van die kijkcijferkanonnen. Not. Volgens Jeroen Wassenberg, woordvoerder van de NOS Raad van Bestuur, is er nu sprake van "voortschrijdend inzicht" dat ertoe heeft geleid dat de ambities moeten worden bijgesteld. Bij SBS kwam dit inzicht voordat er kosten werden gemaakt. Op tijd werd u gered van een gouwe ouwe- en een huis, tuin en keukenkanaal. Maar het mes gaat er dus ook flink in bij de omroepen. Hier vind u de lijst van zenders waarin u zou willen schrappen. En hier kunt u dat aan Jeroen doorgeven en ook een verzoek om belastingteruggave doen.

Advertisements

8 thoughts on “Snoeien in april

 1. Dat gelul altijd over “onze” belastingcenten waarvan de publieke omroep programma’s maakt. Ik en jij betalen ook gewone belasting waarvan de overheid dingen doet waar ik het niet mee eens ben zoals oorlog voeren, wegen aanleggen, lelijke gebouwen bouwen enz. Ik zeik toch ook niet konstant daarover dat ik mijn belasting terug wil hebben ? Hou er toch eens over op of ga alleen kijken naar de (vaak) stompzinnige programma’s van de commercielen, waar geen enkele ruimte is voor probeersels.

  Reply
 2. Lazer op Ben, waarom moet ik naar sterren.nl kijken, laat ze dat lekker bij de commercielen doen, doe mij wat extra asfalt. Jij bent zeker zelf zo’n geitenwollensok die tussen 9 en 5 daar op kosten van de belastingbetaler zit te niksen

  Reply
 3. Nou Bennie, ik heb nog liever dat ons geld besteed wordt aan oorlog dan aan de publieke omroepen.
  Dat zijn gewoon de parasieten van de samenleving die ons vervolgens ook nog hun debiele meningen zitten op te dringen.

  Reply
 4. Iemand die liever geld besteed aan oorlog dan aan de PO is niet echt meer serieus te nemen of ergerlijk dom.
  Ik vrees het laatste

  Reply
 5. De definitieve teloorgang van het gewezen linkse geweten van Nederland Jack Spijkerman als panellid van xe2x80x98Ik hou van Hollandxe2x80x99. Het deed zelfs een beetje pijn toen ik hem daar zo verloren zag staan.

  Reply
 6. Politiek 24 is een van de kanalen die wel veel toevoegd… Als ned 1 dan weer reguliere prog toont is dit een ideaal kanaal. Hilversum best snap ik ook nog wel. Bovendien moet ik zeggen dat 13 miljoen niet echt het meest hoge bedrag ooit is waar de PO iets mee heeft opgezet.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s