Officieel: Jack is C Artiest

Owen_schumacher_95x95_tcm892328Het heeft wat moeite gekost. Maar dan heb je ook niks. Jack Spijkerman, ooit goed voor een dikke drie miljoen kijkers botste per ongeluk tegen Tien op. Einde verhaal voor Jack. Uitgekotst door de VARA, RTL, zijn vrouw en door u. Zelfs Faizel Ali Enait is een nationale knuffelbeer vergeleken met Jack. Dus staan er nu alleen nog zeer bijzondere klussen te wachten voor Jack. Te beginnen met een bijrol vanavond in een jury van het tv programma CAP awards 2008 bij de TROS (jaha, niets is Jack meer te gek). Binnenkort is Jack de topattractie op het bloemencorso in Zundert, opent hij een ambachtelijke hakkenbar in winkelcentrum xe2x80x99t Plateau in Spijkenisse en treedt hij op in een voorprogramma bij Dries Roelvink. Kortom, heeft u nog een klus voor Jack? Boeken maarr..

Advertisements

4 thoughts on “Officieel: Jack is C Artiest

 1. tja Jack Spijker man de man die als nieuwe programma naam had “Blinde Vink ” hij had het waarschijnelijk niet door dat hij deze blinde vink was bij het aanemen van deze naam. De man die een eigen creative onderneming heeft was niet creatief voldoende om een goede programma in te vullen. Is toch wel zonde van een Soort van Rudy carell , artiesten hun kunstje laten tonen en dan zelf bekend daar door worden.
  ik zou zeggen jack LAMA. Overgens de lamas gaan ook stoppen , raar is dat toch programmas waar de presentators de andere hun kunstje laten vertonen niet meer zo goed scoren.tja. Is het daarom Idols wat minder scoord?

  Dan zou ik eerder zeggen stippel eerst een cariere uit voor iemand van teminste 10 jaar voor je aan een talenten jacht begint.

  Reply
 2. Wat enorm kinderachtig kutstukje. Typisch Nederland, waar we iemand die (tijdelijk?) geen succes meer heeft handenwrijvend graag de nog even een trap na geven.

  Reply
 3. Pardon?!! Heb je het filmpje wel goed bekeken, ik heb niks met Jomanda, maar die laffe Spijkerman durft haar niet eens aan te kijken, heeft ie ooit excuses gemaakt, en wie is hier nu geld aan het verdienen?! Spijkerman! een miljoen tot zijn 65e, betaald door John de Mol. Gadverdamme

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s