SBS6 tart RTL4

Tooske_aaarrgh_2Dit weekeinde is het dan echt weer begonnen. En we moeten  dit nieuwe bloedbad maar weer es gaan volgen.De zenders posteerde hun grootste kanonnen op prime time met het doel de kijker en daarmee de adverteerderseuro voor zich te winnen. SBS6 is de overduideljke morele winnaar van de eerste dagen. Op vrijdag verpletterde het de rest met Popstars. Een nagenoeg exacte kopie van Idols leverde 30% marktaandeel 20-49 voor de show en 20% voor de hele SBS avond. RTL4 bleef op een magere 13% hangen. Gisteravond werd het nog leuker. Want wie dacht dat de geluidsbarriere tartende Tooske met Het Beste Idee van Nederland de Million Dollar Wedding op RTL4 zou verslaan werd voor gek verklaard. Maar het gebeurde wel. Met een marktaandeel van 20,9% liet ze Wendy (18,4%) achter zich. SBS en RTL4 haalde beiden over de hele avond 13,4% marktaandeel. Nederland 1 was overigens de winnaar van zaterdag met dank aan de zoektocht naar de nieuwe Joseph.

One thought on “SBS6 tart RTL4

 1. Mil Dollar wedding is een samengeraapt ideeen.

  Idols met een laagje emotie alleen het slaat nergens op. Dat men voor een bruiloft moet smeken om een mooie dag te krijgen.
  Wat zeker niet klopt is dat die vrouw waar de man niet is van op komen dagen in beeld gebracht wordt. Zoiets moet je niet willen en past ook totaal niet in het geheel.
  Die vervelende effect door het beeld en de muziek wat totaal niet past. Overgens niks tegen wendy of sander.

  kijk als je critiek geef moet je ook zorgen voor een oplossing oke bij deze:
  Zorg voor een goede rode draad, wat minder knip momenten of wat meer zachte overgangen.
  Muziek zou ik eerder kiezen voor Richard Clademan met remix van Tiesto. ( nog te maken).
  En graag wat beter camera werk, gebruik een statief of zo inplaats momenten met de hand te filmen.
  Verder lijkt het dat een snelle raf maar af productie is. En dat is zonde. Ik zou de stem ronde afschaffen maar gun iedereen een trouw dag van hun leven, je hoeft niet te duur te doen maar een normale mooie dag is voldoende. Laat deze mensen maar opdrachten doen en kijken hoe goed ze elkaar kennen en daar punten over laten krijgen. Maar goed dan heb je het over een totaal andere format. In iedere geval deze format zal niet aanslaan en dat is jammer want ik gun iedereen net zoveel als ze mij gunnen.

  Overgens absoluut niks tegen de producent of de organisatie er achter.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s