Fotofinish zenders augustus

Fotofinish_2 SBS is de winnaar in de kassadoelgroep 20-49 jaar geworden in augustus met 29% marktaandeel (18-24u). Met dank aan motor Hart van Nederland. De STER eindigde met RTL vlak daar achter ex-aequo op 27,9%. En de Olympische Spelen dan? Die werden met name overdag en ‘s nachts uitgezonden. En wereldkampioen "gasten-niet-uit-laten-praten" Mart Smeets kon het avondaandeel niet naar grote hoogten tillen. RTL heeft in 2008 tot en met augustus een marktaandeel van 29,9%. Wil RTL de zichzelf opgelegde doelstelling van 32% halen, dan zullen ze in september tot en met december gemiddeld 36% marktaandeel moeten halen. Maar de kans dat FC Volendam dit seizoen landskampioen wordt lijkt groter.

Advertisements

3 thoughts on “Fotofinish zenders augustus

  1. Het nadeel wat de Publieke nu heeft met Mart Smeets is dat er een behoorlijke stilte is qua kwaliteit van verslaggevers.
    Mocht deze man en we hopen van niet te komen overleiden dan is er een te grote gat tussen de huidige verslaggevers.

    De commerciele heeft er wat minder of geen last van omdat het format en de gasten meer het programma draagt dan de presentator, alhoewel kan je wel zeggen dat de kwaliteit beter mag op de commerciele al is dit niet de discussie.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s