Million Dollar Wedding in flopzone

HmvdwHet spant erom. Million Dollar Wedding met Wendy van Dijk was vorige week al niet top. Gisteravond reikte het marktaandeel 20-49 niet verder dan 14,1% (549.000 kijkers). Wel een oefeninterland (1,3 miljoen kijkers, 20% aandeel) bij SBS6, maar op dezelfde RTL4 avond had Robert Ten Brink met Moment van de Waarheid daar geen last van. Een meer dan prima start met bijna een miljoen kijkers en 17,2% marktaandeel (zoals voorspeld..). Dat worden er volgende week zeker meer. Het is nu eenmaal spannender om te kijken naar vragen aan een vrouw als "heb je tijdens je huwelijk weleens intiem gezoend met iemand" en "ben je tevreden over je sexleven" waar de echtgenoot bijzit. Dat is toch iets andere koek dan Wendy die op zoek is naar "stabiele relaties waar de liefde van afgutst". See for yourself. Volgende week moet de Million Dollar Wedding echt doorpakken, anders wordt het een pijnlijke uitzit voor RTL..

Advertisements

4 thoughts on “Million Dollar Wedding in flopzone

  1. MOOK: waarom zou hij niet achter staan ? Hij is qua presentator qua spelbeheersing de beste in zijn vak. Wie had je dan in willen zetten voor deze presentatie klus ?

    Wellicht was wel leuker geweest als Liga weer als reclame filmpje ingezet zou worden, met Liga die niet of liga die het wel. Gewoon een brainwave 😉

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s